2015. március 11., szerda

Teszt: Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal

A szandis-papucsos idő kicsit még odébb van, de biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek már most azon jár az esze - néha, nem mindig... -, hogyan lehetne minden tekintetben még csinosabb, mire ez az időszak tényleg beköszönt. Egy kis sport, egy kis odafigyelés a táplálkozásra... és persze ápolt lábak, hiszen egy csinos szandál, cipellő vagy papucs azokon mutat igazán jól.

Az első tavaszi napsugarakkal érkezett meg hozzám a Scholl újdonsága, a Velvet Smooth elektromos talpreszelő is, amivel kapcsolatban rögtön két dologra kaptam fel a fejem. Az első az volt, hogy nem sarokreszelőnek hívják, aminek én magamtól neveztem volna, de hát nem én vagyok a szakértő, én csak a felhasználók táborát gyarapítom. :) A másik pedig, hogy gyémánt kristályokkal készült a termék csiszolófeje. De még mielőtt elkezdtem volna milliókra becsülni a kis szépítő készüléket, kiderült, hogy ez - a sajtóanyagból idézve - "a hengerfej gyártásához felhasznált szilikon-karbid 1 százaléka". Hát, milliók ide vagy oda - a fürdőszobában azért hasznos lehet. Alig vártam, hogy legyen egy kis időm kipróbálni, és a tapasztalataimat lejegyezni!

Ez végül meg is valósult, és hogy a teszt teljes legyen, néhány fotót is készítettem. A termék így nézett ki a csomagolásban - szép, ízléses, szívesen vettem kézbe.


Kicsomagolva sem csúnya, sőt: kimondottan kézre álló holmi. A kis védőkupak, vagy mi is a pontos neve, nos, szerintem nagyon jó ötlet! Egyrészt praktikus, másrészt jól néz ki.


A csomagolásra még egy gondolat erejéig visszatérnék: atombiztos, de tényleg. Nem volt könnyű kibontani, és kicsit élesek is a műanyag szélei, szóval ha a kezetekbe kerül, vigyázzatok, nehogy megvágjátok magatokat. De ha ezt az aprócska akadályt sikerül leküzdeni, és a terméket a kezetekben tartjátok, akkor már arra fogtok gondolni, szerintem, hogy milyen lehet kipróbálni? Milyen ez a gyémántos hengerfej, és mennyi idő alatt szépíti meg a lábainkat?

Az elemeket benne vannak, csak a védőfóliát kell róluk eltávolítani. A gép hangja kellemes, a gyémántos fej pedig forgás közben is impozáns. Tényleg.

Ami a használati utasítást illeti, azt hittem, csak le van egyszerűsítve: végezzünk körkörös mozdulatokat a megkeményedett bőrfelületen, majd élvezzük a gyönyörű láb nyújtotta örömöket. De ez tényleg csak ennyi... pár perc alatt puhítja és szépíti meg a sarkunkat ez a kis "csodakütyü", amit szerintem mostantól rendszeresen fogok használni. És még a fürdőszobában is jól mutat majd.

Íme, a sajtóanyag, amiből további részleteket is megtudhattok a Scholl újdonságáról.

Diamonds are a girl’s best friend! – a lábápolásban is

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal* - Professzionális segítség az otthoni lábápolásban

Ha lábaink szépek és ápoltak, akkor önfeledtebbek, magabiztosabbak lehetünk, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor a figyelem gyakran épp erre a területre irányul. Rohanó életünkben azonban nem mindig tudunk időt szánni egy látogatásra a pedikűrösnél, amikor pedig a lábápolás elmarad, kényelmetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben. Ha igazán gyönyörű lábakra vágyunk és mindezt egyszerűn és gyorsan szeretnénk elérni, a megújult Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal remek segítség lehet az otthoni lábápolásban.

A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő most egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást. Bár a gyémánt a legkeményebb természetben előforduló anyag a világon, mégis gyengéden és könnyedén segít eltávolítani a megkeményedett bőrt, még a legmegközelíthetetlenebb területekről is, miközben nem sérti az ép rétegeket. A készülék használata nagyon egyszerű: végezzünk körkörös mozdulatokat a megkeményedett bőrfelületen, majd élvezzük a gyönyörű láb nyújtotta örömöket.

Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet: a Normál keménységű utántöltő rotációs fej mellett most Extra kemény és Puha rotációs fejek is elérhetők.

„A megfelelő lábápolási szokások kialakítása mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból rendkívül fontos. Ha egyéni igényeinknek megfelelő, mindennapjainkba beilleszthető lábápolási rutint alakítunk ki, az segít lábaink szépségének és egészségének fenntartásában. A Scholl® szakértelme nagy segítséget jelent ebben, hiszen az otthoni lábápolásra kifejlesztett Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő és lábápoló termékcsalád segítségével otthonunkban is gondoskodhatunk lábainkról” – mondta el Dr. Körmendy Miklós, bőrgyógyász főorvos.

Beauty-tipp: áprilistól ráadásul már limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető a Scholl® VelvetSmooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal*, mely az új Extra kemény rotációs fejjel kapható.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal:

-          gyengéd és hatékony bőrkeményedés-eltávolítás
-          könnyű és biztonságos használat
-          ergonomikus kialakítás
-          speciális MicraluminaTM felülettel és gyémánt kristályokkal ellátott rotációs fej
-          4db AA elemmel működik

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal - csomag tartalma:
1 x Elektromos talpreszelő
1 x normál keménységű rotációs fej – gyémánt kristályokkal
4 x AA elem
1 x rotációs fej-védőfedél

Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád

Scholl®, a lábápolás szakértője most még egyszerűbb és hatékonyabb megoldást nyújt az otthoni lábápolásra, hiszen megalkotta az otthonunkban is alkalmazható professzionális Velvet Smooth™ lábápoló termékcsaládot. Négy, teljesen új készítmény segíti kialakítani a számunkra legmegfelelőbb lábápolási rutint: a Velvet Smooth™ nappali krém, a VelvetSmooth™ éjszakai maszk, a Velvet Smooth™ intenzív szérum és a Velvet Smooth™ lábfürdető.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal, az utántöltő rotációs fejek és a Velvet Smooth™ termékcsalád drogériákban és hipermarketekben kapható.

A sajtóanyagért és az elektromos talpreszelőért köszönet a Well PR-nak! :)

És a Velvet Smooth talpreszelő legnagyobb rajongója... :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése