2015. május 19., kedd

Crystal Nails körömlakkteszt - 1. rész

A Crystal Nails körömlakkokat régóta ismerem. Mi az hogy. Ha összefutottatok velem az elmúlt hónapokban, és megdicsértétek a vörös körmeimet, akkor a márka Klasszikus piros lakkját dicsértétek, ha pedig valamivel korábban, akkor a Ferrari piros nyerte el a tetszéseteket. Meg persze az enyémet is.

Épp ezért örültem meg nagyon, amikor a közelmúltban megkértek, hogy teszteljem négy terméküket. Négy különböző színű lakkot kaptam a pakkban (hahaha, milyen csodás szóvicc így estére :)), és abban maradtunk, hogy minden héten kipróbálok egyet ezek közül. Mivel mindig a legérdekesebbel szeretek kezdeni, ez most is így történt: első "kiválasztottam" a Hard Laquer 53-as színű, általam csak Pink Barbie-nak becézett kreációja volt.

De persze minden ott kezdődött, hogy hazahoztam a One Step Easy dobozt a lakkokkal, és egyéb kiegészítőkkel (amikről részletesen jövő héten lesz szó).




Aztán próbáltam kibontani, amihez segítségem is érkezett. ;-)))





Közös erővel felbontottuk, de mivel Szőri magának követelte az első lakkozás jogát, pillanatokon belül "ez az én dobozom" felkiáltással ki lett penderítve a szobából. Így már nyugodtan bele tudtam nézni, és megállapítottam, hogy de jó lesz hétvégén, zselés cuccot fogok magamnak csinálni! :)


Így néz ki a négy szín együtt, amiket egyenként fogok tesztelni. Próbáltam egy kicsit művészkedni, hát, csak mérsékelten sikerült.


Na, itt már látszanak a színek.

Az 53-as (fent említett Pink Barbie) pedig így néz ki egymagában.


Bevallom, az üvegre először rápillantva azt hittem, ez a szín "too much" lesz nekem, de amikor kifestettem a kisujjam, már láttam, hogy egy rétegben felkenve azért nem olyan vad. Sőt, nyáron azt hiszem, kifejezetten szeretni fogom ezt a színt a strandon (rózsaszín vagy fehér lesz a bikinim, szóval... éljen a komfortzónám meg az abból való kilépés. Vagy mi ;))


És íme a végeredmény. Annyi idő alatt kentem fel, míg a háttérben szóló sorozatban lenyomtak egy bunyót, és annyi idő alatt száradt meg, amíg feldobtam egy Facebook posztot arról, hogy tesztelés indul. (Elég gyorsan gépelek.)

Nem kenődött, nem folyt, nem büdös. Az eddigi tapasztalatokból kiindulva szerintem néhány napig ki fog tartani egy rétegben is. De ki tudja, még az is lehet, hogy felviszem azt a második réteget is...



A termékekért és a lehetőségért (ezt talán fordított sorrendben illett volna írnom, na most már mindegy :)) köszönet a Crystal Nailsnek.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mia!
    Szupi vagy, mint mindig!!
    Ja....persze, hogy a körömlakk is! :D
    <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! :) <3

    VálaszTörlés