2015. december 28., hétfő

Előszilveszteri buli a Gozsdu Udvarban

Ha nem akarsz szilveszter éjjelén a városban tolongani, hanem előrehoznád az ünneplést, akkor két tipp: Old Man's pub december 29-én este a Room Service banddel és Bryan Adams legjobb dalaival, illetve Gozsdu udvar, december 30 - a következő rövid sajtóanyagból kiderül, hogy ez miért is lesz jó döntés. :)

Előszilveszteri buli Lotfi Begivel és fantasztikus show-val a Gozsdu Udvarban

A belváros legnépszerűbb szórakoztató centruma már szilveszter éjjele előtt kiváló hangulatot teremt, különleges show-val hangolja a látogatókat az új esztendőre. 

December 30-án ugyanis fantasztikus, extra előszilveszteri partival vár mindenkit a Gozsdu Udvar. 20 és 22 óra között Lotfi Begi, a Compact Disco alapítója, népszerű DJ szórakoztatja majd a bulizni vágyókat két órás hazai slágereket feldolgozó blokkjával a „C” udvarban. Az iráni születésű tehetséges lemezlovas olyan zenészek dalainak remix változatát készítette el, mint  Rúzsa Magdi, Ákos vagy Zséda. Természetesen régebbi és új dalok is felcsendülnek, így mindenki megtalálja majd a kedvére való ütemeket.


A dallamok mellett a hideg estét frenetikus tűzzsonglőrshow teszi majd forróbbá, sőt ledshow is színesíti majd a programot. Látványban, remek zenékben és kitűnő hangulatban biztos, hogy nem lesz hiány, sőt pezsgőben sem, ugyanis a „C” udvarban egész este ünnepi frissítőkkel várja az arra járókat a Hungária pezsgő. 

Érdemes lesz tehát december 30-án este a Gozsdu Udvarba jönni, bulizni egy nagyot a barátokkal és együtt koccintani az új évre. Majd 31-én, szilveszter éjjelén visszatérni és folytatni az ünneplést...


Sajtóanyag és fotó: JustCreative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése