2015. február 24., kedd

Egyedülálló kubai karneválhangulat a belváros szívében

A farsangi időszak már javában zajlik, a belváros legnívósabb szórakozónegyede pedig exkluzív télbúcsúztató jelmezbálba csalogatja a kicsiket és nagyokat. Míg a gyermekeket bohócok, cirkuszi játszóház és meglepetések várják, addig a fiatalokat kubai táncos lányok csábítják el egy forró salsára.


"Ez az első év, hogy farsangi programokkal is készülünk, a belváros legdinamikusabb, legszínesebb jelmezes eseményét hívjuk életre, ahol minden korosztály megtalálhatja majd, amire vágyik. Március 1-jén gyermek jelmezverseny várja a kicsiket egészen 13:30-tól 15:30-ig. Természetesen a legötletesebb jelmezeket díjazzuk is, a meglepetéseket a Gipszkorszakban bohócok adják majd át a gyerekeknek. Emellett egészen délután 3 óráig szabadtéri cirkuszi játszóház szórakoztatja majd a gyerkőcöket." - számol be a programsorozat első felvonásáról Aradi Ferenc, a Gozsdu Udvar képviselője.

Természetesen nem csak a kicsikre, hanem a fiatalokra, felnőttekre is gondol a népszerű szórakoztató központ. Február 26-án 19:00 és 22:00 óra között igazi karneváli hangulattal hívják táncba a kikapcsolódni vágyókat.


"Az est nyitányaként vérpezsdítő élőzenekaros kubai zenekarral csábítjuk az udvarba a latin zene szerelmeseit, majd este 8 órától beindul az igazi karneváli hangulat kubai táncos lányokkal, maszkokkal és óriási lendülettel. Bárki beállhat majd közéjük és elsajátíthatja a salsa lépéseit. A kiváló hangulatról latin DJ és tűzzsonglőrök gondoskodnak majd, valamint, ha valaki megéhezik, megszomjazik, a vendéglátóegységek tárt karokkal várnak most is mindenkit." - csalogatja a farsangolni vágyókat Aradi Ferenc.

További információ: http://gozsduudvar.hu/hu/

Forrás: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése