2015. november 26., csütörtök

Új dallal jelentkezik a Klipszemle győztes Belau

Aki ismer, tudja rólam, hogy szívemen viselem a magyar tehetségek sorsának alakulását - jöjjön most egy sajtóanyag a Klipszemle győztes Belauról, akiknek nagyon drukkolok. :)

Új dallal jelentkezik a Klipszemle győztes Belau

A Belau Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a hazai zenei életben. Kedves Péter egyszemélyes projektje különdíjat kapott a Klipszemlén, több rádió játssza, és számos külföldi médium is pozitív kritikával illette. A Distant Bay című vadonatúj dal az előzőhöz hasonlóan könnyed, tengerparti hangulatot idéz.

A Belau megjelenésével pár hónapja egy izgalmas színfolttal bővült a hazai zenei paletta. A friss zenei projekt világában az elvágyódás és az örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal. Az egyszemélyes vállalkozás célja, hogy gondolatban napsütötte helyekre kalauzolja a hallgatót.

A Belau új dalában ezúttal is a tehetséges és egyedi hangú énekesnő, Hegyi Dóri működött közre. A Distant Bay a formációra jellemző hangvételben fogalmazza meg, hogy igyekezzünk megélni a pillanatot és ne azt keressük, hogy mi történt a múltban.

„Az Island of Promise megjelenése óta rengeteg pozitív visszajelzést kapott a projekt. A Klipszemle különdíjjal jutalmazta munkánkat, emellett a HBO Aranyélet című sorozatának betétdalai között is helyet kaptunk. Remélem a Distant Bay is hasonló sikereket ér el. Folyamatosan új ötleteken dolgozom, már folynak a debütáló lemez munkálatai, lassan összeáll a zenekaros élő műsorunk is, illetve januárban érkezik egy remix ep az első dalból – mondta Kedves Péter, a Belau megálmodója.

Az élőben négyfős formációvá bővülő projekt első koncertjét január 27-én adja az A38 Hajón, az amerikai Com Truise társaságában. A Belau első konceptlemeze, amely a mediterrán életérzést idézi, előre láthatólag szeptemberben lát napvilágot.

A dalt itt tudjátok meghallgatni, szerintem nagyon fülbemászó lett. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése