2016. június 23., csütörtök

Mosogatógéped meghálálja a törődést!

Akinek van mosogatógépe, az pontosan tudja, hogy ez a szuper találmány mennyi terhet levesz a vállunkról: pénzt, időt, és energiát takarít meg nekünk, hogy a mosogatás helyett családunkkal, barátainkkal szervezhessünk programokat, vagy korábban kezdhessük el kiélvezni a jól megérdemelt pihenésünket. De mit tehetünk mi a mosogatógépünkért, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el feladatát?

Az első "alapszabály": havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet! A Finish mosogatógép tisztító megóvja gépedet a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződésektől, zsírtól és vízkőtől, még az olyan nehezen elérhető helyeken is, mint a fűtőelem és a permetezőkarok. Mi több, így mosogatógépünk élettartamát is jelentősen meghosszabbíthatjuk.


Használd a Finish gépi öblítőszerét, amely különleges összetételének köszönhetően megakadályozza, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is.

Rendszeresen töltsd fel mosogatógépedet Finish vízlágyító sóval ami elősegíti a gépben lévő víz lágyítását, így használatával nem alakul ki vízkőlerakódás sem a mosogatógép belsejében, sem pedig az edényeken.

Szüntesd meg a mosogatógépből áradó kellemetlen szagokat a Finish citrom és lime mosogatógép illatosítóval. Ha pedig semleges illatra vágysz, próbáld ki a Finish szagsemlegesítő mosogatógép illatosítóját.

Ha törődsz a mosogatógépeddel, akkor biztos lehetsz abban, hogy még hosszú évekig segít neked ebből


ezt varázsolni! ;)


További információkét látogasson el a http://www.finish.hu/ weboldalra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése