2017. július 10., hétfő

7 program, amitől garantáltan kiugrik a szíved

Az első találkozáskor mindenki a legcsinosabb formáját szeretné hozni, pedig a lámpalázat valójában egy rendhagyó helyszín és akár izzasztó program töri meg igazán. Íme, 7 emlékezetes közös élmény, amelynek során felszabaduló érzelmek, adrenalinfröccs, és kikerülhetetlen együttműködés vár ránk.

„Egy 1974-es kutatás szerint, melyet aztán a következő 20 évben számos hasonló vizsgálat követett, félelem, izgalom vagy fizikai terhelés hatására a szervezetben a testi vonzalomhoz hasonló kémiai anyagok szabadulnak fel. Mi is tapasztaljuk, hogy a vagány programok, izgalmas események hatására könnyebben és gyakrabban alakul ki egymás iránti erős szimpátia a résztvevőkben” – tudtuk meg Pirchala Bertától, a Miitt.hu társkereső közösség párkapcsolati szakértőjétől, aki 7 izgalmas randiprogram tapasztalatait osztotta meg velünk.

1, Falmászás
Fizikai próbatétel, ahol a párok egymást biztosítják. „Lehet, hogy útközben lepattogzik a körömlakk, de megéri, ha a végén kellemesen bizsergő érzéssel közösen érünk fel a csúcsra.”

2. Lóverseny
Egy kis szerencsejáték a szabadlevegőn. „Az izgalom és közös kiabálás teljesen felpörgeti a hormonokat. Talán veszítesz, de összességében mégis nyersz.”

3. Barlangászás
Csúszás-mászás szűk réseken. Testmozgás és izgalom egyben. „A közös levezető beszélgetés a legjobb, ilyenkor mindenki teljesen őszintén vall a személyes élményéről.”

4. Sárkányhajózás
Összekovácsol az együttműködés egy közös célért, ami egy jó párkapcsolatnak is alapja. „Kiderül, ki az, aki biztatásra szorul, és ki az, akitől egy kis biztatásra lehet számítani. Jó érzés összehozni egy jó evezést.”5. Rafting túra
Egy kétnapos túrán a közös erőfeszítés, az együtt töltött idő nemcsak csapatot épít, hanem az egyes résztvevőket is közelebb hozza egymáshoz. „Ha valaki most azt mondaná nekem, hogy a következő hétvégén ismétlés, gondolkodás nélkül vágnám rá, hogy IGEN! „

6. Szabadulós játék
Izgalmas együttműködés, amely az agyat is megtornáztatja. „Meglepő, hogy milyen könnyen lehet beszélgetni vadidegenekkel is, ha van közös feladat.”

7. Drótkötélpályás csúszás
Garantált adrenalin löket. A kötélpálya végére egy büszke, önbizalommal teli pár érkezik meg. „Állati jó érzés, szó szerint a fellegek közt jársz, és az érzés a csúszás után is veled, velünk marad.”

A Miitt.hu-ról

A startup vállalkozásként 3 éve induló Miitt.hu a társkeresés egy hazánkban teljesen új, közösségi formáját valósítja meg, azoknak az egyedülállóknak kedvezve, akik szeretnék színvonalas, valós programokon értékesen tölteni a szabadidejüket, és jól érezni magukat addig is, amíg megtalálják a partnerüket. A közösség tagjai résztvevők, de egyben programszervezők is, így havonta mintegy 80(!) legkülönfélébb Miitt.hu eseményen tudnak részt venni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése