2017. július 24., hétfő

Újabb 7 érmet szerzett a chocoMe

Újabb 7 érmet szerzett a chocoMe a Londoni Csokoládé Akadémia versenyén -
- Már 39 nemzetközi díjjal büszkélkedhet a magyar csokoládémanufaktúra

A felejthetetlen csokoládé-ízvarázslatok megalkotásában jeleskedő magyar cég, a chocoMe sikertörténete folytatódik: a manufaktúra újabb nemzetközi elismerésben részesült, ezúttal 1 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremmel térhetett haza a rangos Academy of Chocolate Awards (Londoni Csokoládé Akadémia) díjkiosztójáról. A díjátadó ceremónia július 20-án zajlott Londonban, ahol a chocoMe alapítója Mészáros Gábor személyesen vehette át a díjakat. A hazai és világkedvenceket megálmodó chocoMe így összesen 39 nemzetközi szakmai díj tulajdonosává vált. Az idei nyertes chocoMe ízvilágok – többek között – olyan összetevőkkel csábítanak, mint a karamellizált makadámdió, a bársonyos szőkecsokoládé, vagy a kandírozott gyümölcsök, amelyek étcsokoládéba mártva, szintén a valódi ínyencek kedvencei.


A díjnyertes Entrée termékek:
-       (BL104) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Etióp Yirga tört kávészemek - Piemonte-i mogyoró - Liofilizált karamell / arany
-       (BL105) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Fekete só – Pekándió - Kesudió / ezüst
-       (BL101) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Maldon só - Fekete szezám - Szicíliai mandula / ezüst
-       (BL102) Valrhona 32% Szőkecsokoládé – Tonkabab - Szicíliai mandula - Aprított kakaóbab / bronz

Voilé termékek:
-       (VL102) Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol citromhéj / ezüst
-       (VL103) Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér / bronz

Raffinée termék:
-       (RF112) Tonkababos szőkecsokoládéval és kakaóporral bevont karamellizált makadámdió / ezüst

Az idei győzelmek alapján ismét bebizonyosodott, hogy a chocoMe termékek mögött rejlő szellemiség, a tökéletes csokoládék megalkotásának eszméje, teljes összhangban áll az Academy of Chocolate Awards küldetésével. Mészáros Gábor – a Londoni Csokoládé Akadémia mestereihez hasonlóan – körültekintően figyel a legapróbb részletekre, ebből az elhivatottságból és  szenvedélyből születnek azok a minden érzékszervet rabul ejtő csokoládéköltemények, amelyek hazai és nemzetközi szinten is kifejtik hatásukat: megédesítenek és különlegessé varázsolnak minden alkalmat.
_______________________________
Az Acedamy of Chocolate-ról

Az Acedamy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) 2005-ben alakult Londonban azzal a céllal, hogy teret adjon a valóban minőségi csokoládéfogyasztásnak, a csokoládétermékek legjobb minőségű összetételének, a legjobb kakaóbab termőterületek felvirágztatásának, a “fair” kereskedelmi elveknek. Tagjai a világ legelismertebb csokoládékészítői és gasztronómiai szakértői évente szervezik meg a Acedamy of Chocolate Awards csokoládés szakmai versenyt, ahol a világ legjobb csokoládé készítői mérik össze tudásukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése