2013. január 25., péntek

5 szuper fotó snowboard tréningről

Ha téli sportok, akkor snowboard: nézzétek csak, mit kaptam e-mailben... :)))


A Normafán tréningeztek a freeride magyar bajnokság indulói
Gianni is elindul a snowboard versenyen

Hamarosan elrajtol a freeride snowboard magyar bajnokság Franciaországban. A látványos, de kicsit sem veszélytelen verseny résztvevői a Normafán tartottak fizikai tréninget, felkészülve a megmérettetésre, közte a hegymászásra, a pálya viszontagságaira, és a csúszásra. Gianni Annoni tavaly könnyített pályán versenyzett, ám most idén ő is vállalja a szűzhavas kalandot. A február 2-9 közötti Naturelle Freeride Fesztiválon a hódeszkások több ezer méter magasból, meredek, szűzhóval borított, sziklákkal tördelt, jelöletlen pályán bizonyítanak majd.

Franciaország egyik legkedveltebb síparadicsoma, Vars régiója ad otthont a kilencedik alkalommal megrendezendő, Magyar Snowboard Szövetség által támogatott magyar freeride bajnokságnak. Ebből az apropóból látogattak el a Budai-hegyekbe a bajnokság indulói, a profi riderek, és Gianni Annoni, akik a megmérettetés előtt hazai pályán tartottak erőnléti edzést.

A Naturelle team tagjai bár tapasztalt snowboardosok, még számukra is nehézséget okozott a Normafa jeges lejtője. Gianninak ugyan nemrég műtötték a térdét, elszántsága nem ismer akadályokat: kivallóan teljesítette a fizikai és technikai feladatokat.

„Nagyon jeges volt a pálya, nehezen lehetett venni az íveket, a szűzhónak már nyoma sem volt, de megoldottam a feladatot. A jelöletlen pályákon hasonlóan nehéz szakaszokkal találkozhatunk, ezért ez tökéletes tréning volt”- mondta Gianni.

A Naturelle Freeride Magyar Bajnokságot február 2-9 között rendezik meg, így az indulóknak már nem maradt sok idejük maradt technikájuk finomítására életük egyik legnagyobb kihívása előtt.

És a címben is szereplő 5 szuper fotó a tréningről - köszönet értük Horányi-Névy Andrásnak. :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése