2013. február 18., hétfő

Pizsama party sztárokkal

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen újságíróként és bloggerként szuper eseményekre juthatok el. Így volt ez szerda este is, sőt, akkor az utóbbi hónapok legklasszabb rendezvényén jártam. Hogy miért? Mert ott és akkor nemcsak az bizonyosodott be, hogy a sztárok egy pizsama party-t is fergetegessé tudnak tenni, hanem az is, hogy más értelemben is szerencsés vagyok - ezt mindjárt kifejtem. :)

„Azt hiszem elrontottam a dress code-ot, de remélem, nem bánjátok, hogy pizsamában fogadlak benneteket” – indította el a Lenor 7 nap frissességpróbáját megnyitó pizsama partit Katus Attila. A sztáredző arra vállalkozott, hogy egy teljes héten keresztül bizonyítja Oravecz Nóra bloggernek, és minden kételkedőnek azt, hogy a közkedvelt öblítővel mosott ágyneműnk akár 7 napig is friss maradhat.


„A testi-lelki egyensúlyunk megtartásához nemcsak a sport vagy az egészséges étkezés fontos, hanem az is, hogy komfortosan érezzük magunkat. A komforthoz pedig a tiszta és friss illatú ruha és ágynemű is nagymértékben hozzájárul. Éppen ezért a friss illatok nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben, ráadásul a Lenornak köszönhetően ezt akár már egy hétig is érezhetem. Vannak azonban szkeptikusok, akik nem hiszik el, hogy ez a 7 napos frissesség valóban megmarad, nekik szeretnék a következő egy hétben bizonyítani” – mondta el Attila.

Az este fénypontja egy különleges beágyazó verseny volt, amelyben a Voice csapatát Weisz Viktor, Gájer Bálint és Szécsi Böbe erősítette, ellenük pedig LL Junior, Müller Attila és Rácz Zsuzsi csapata szállt harcba a nagy beágyazó bajnok címért.



A versenyben, óriási hajrában a Voice csapata maradt alul, LL Junior és a szerelmével érkező Müller Attila viszont bizonyították, hogy férfi létükre igazi profik a házimunkában is, és nőket megszégyenítő módon, rekord idő alatt teljesítették a feladatot.

Katus Attila pizsama partiján egyébként gyönyörű hölgyek dobogtatták meg a férfi szíveket, többek között Marenec Fruzsina, Kis Hegedüs Réka, és a csodás hangú Szécsi testvérpár vonta magára a figyelmet. Az eseményen tiszteletét tette Hajas László is feleségével, valamint feltűnt Baronits Gábor, a Jóban Rosszban sorozat sztárja.

A vicces játékokból pedig a Voice-ból már jól ismert Karai Anna, Weisz Viktor és Nguyen Anh Quan is kivette a részét, és szorgosan forgatták a szerencsekereket és hajtották végre az ügyességi feladatokat.





Azokat, akik kipróbálták a szerencsekereket, szuper nyeremény várta: egy 6 éjszakára szóló zalakarosi wellness vakáció. És mivel a Voice-os srácok játszani akartak, én is belementem, hogy tegyük próbára a szerencsénket. És... nem fogjátok elhinni: nyertem! Még most is beleremeg a gyomrom, ha visszagondolok a sorsolás pillanataira. :-))))) Szóval tavasszal irány Zalakaros, addig is marad a munka, a suli (amiről majd mesélek), és persze remélem, az ilyen és ehhez hasonló vicces, hangulatos rendezvények. :)

Még egy fotó: Bálinttal és Viktorral megpróbáltunk komolyak maradni... ez kb. egy kattintás idejére sikerült is. :D


Ja, és el ne felejtsem mondani: most személyesen is találkozhattok a parti sármos házigazdájával, Katus Attilával, ha február 13. és 20. között ellátogattok a WestEnd City Centerbe. A részletes programokért pedig kövessétek a 7 NAP FRISSESSÉG PRÓBÁJÁT a Lenor Magyarország Facebook oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése