2013. február 4., hétfő

Móka, kacagás és szerelem vár a Musical Pluszon

Még keresed az ideális programot, ami vicces is, szerelmes is, és ráhangol titeket a kedveseddel a Valentin napra? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy kellemes délutánt eltölteni - egyedül vagy a barátnőiddel? Ha csíped a musicaleket és a jó hangulatot, akkor még épp időben szólok: válts jegyet a Musical Plusz Valentin napi rendezvényére. :)

Hogy hol és mikor lesz? Mondom és majd a plakáton is mutatom: az időpont február 10, vasárnap délután 2 óra, a helyszín pedig a Kőrösi Csoma Sándos Kőbányai Kulturális Központ, 1105 Budapest, Szent László tér 7-14. A legegyszerűbb a Blaha Lujza térről a 28-as villamossal megközelíteni a helyszínt, de szerintem az útvonaltervező autós vagy gyalogos verziókra is mutat pár alternatívát. :)

A fellépők névsora is csupa jót ígér: színpadra lép Mahó Andrea, Sári Évi, a Voice-ból is ismert Fehér Adrienn, valamint Miller Zoltán, Egyházi Géza és Bot Gábor. 

További információk és jegyinfó a Musical Plusz weboldalán.

És az esemény plakátja, amit már korábban mutattam, de megmutatom még egyszer - lakótárs-barátném, Somfai Lídia keze munkáját és kreativitását dicséri. Ugye klassz? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése