2013. május 24., péntek

Újabb könyvvel jelentkezik Gyarmati Andrea

Beszéljünk a betegségekről! címmel megjelent Dr. Gyarmati Andrea második könyve. Biztosan ti is hallottatok már a népszerű gyermekorvosról, vagy láttátok őt tévében, újságban... A doktornő ugyanis több évtizedes tapasztalatával gyakori vendége televíziós műsoroknak, saját rovatot vezet egy női hetilapban, a honlapján pedig igyekszik minden szülőnek válaszolni a gyermekekkel kapcsolatos kérdésekre.

Az oldal sikerén felbuzdulva, a  „Beszéljünk” sorozat részeként immár második könyve jelent meg a Saxum Kiadó gondozásában, amelyben a gyermekbetegségeket, kialakulásuk okait, kezelésüket igyekszik elmagyarázni.


Hogy ez miért fontos? Például azért, mert minden szülőnek a leghőbb vágya, hogy gyermeke egészségesen fejlődjön. A kisebb-nagyobb betegségek azonban alaposan próbára teszik a felnőtteket, akiknek gyermekük betegsége legalább akkora szenvedést jelent, mint csemetéiké. Mit kezdjünk a lázzal? A kiütésekkel? A fertőzésekkel? Mikor kell orvoshoz fordulni és mi az, amit magunk is gyógyítani tudunk otthoni körülmények között?

Megannyi kérdésre ad kiterjedő választ Dr. Gyarmati Andrea: Beszéljünk a betegségekről című könyve, amely mindennapi segítség nyújthat a kisgyermekes szülőknek. Talán akkor is érdemes beszerezni, ha még csak tervezitek a babát, de valószínűleg akkor sem árt a polcon tárolni egy példányt, ha a családban valakinek kisgyereke van. Mert tényleg jobb az óvatosság, a felkészülés, betegség esetén pedig a minél gyorsabb utánanézés és reagálás. Szerintem. :)

További infókat Dr. Gyarmati Andrea honlapján is találhattok. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése