2013. augusztus 22., csütörtök

Szavazz a legdivatosabb hírességre és nyerj!

A divat, a szépség, az esztétikus megjelenés számomra nélkülözhetetlen értékek. Ugyanúgy jelen vannak a mindennapokban nálam, mint mondjuk az étkezések, az írás vagy az alvás. Amióta pedig másokat is öltöztetek, és personal shopperként is szeretnék egyre többet dolgozni, még gyorsabban felkapom a fejem a divattal kapcsolatos hírekre, közleményekre.

Ezért volt számomra fontos és érdekes a következő sajtóközlemény is, mely az Allee Elegancia Díjról szól. Olvassátok, nézzétek, és szavazzatok a szerintetek legdivatosabb hírességekre, hiszen a szavazatotok most értékes ajándékokat érhet! :)


ALLEE ELEGANCIA DÍJ

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KEZDEMÉNYEZÉS A HAZAI ÖLTÖZKÖDÉSKULTÚRÁÉRT


Elegancia, stílus, öltözködéskultúra. Ez az a három érték, melyet az Allee Bevásárlóközpont a figyelem középpontjába kíván állítani, hiszen az Allee fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. Ezért megalapította az ALLEE ELEGANCIA DÍJ kitüntető elismerést, melynek fő célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik hitelesen képviselik az eleganciát.

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.

A neves szakmai zsűri – Görög Ibolya protokollszakértő, László Krisztina főszerkesztő, Pataki Ágnes modell, producer és Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó – kategóriánként (színművész, zenész-énekes, sportoló) három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel az ALLEE ELEGANCIA DÍJ követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg kategóriánként a díjat. 

Ezért az ALLEE ELEGANCIA DÍJ végső odaítéléséről szavazás útján a nagyközönség dönt. A díjátadó gálát 2013. október 30-án rendezik meg. Íme a jelöltek: 


Most rajtad a sor! Szerinted kik a legérdemesebbek e megtisztelő díjra? Ki az a női vagy férfi sportoló, színész vagy zenész-énekes, aki számodra a leginkább megszemélyesíti a stílust és az eleganciát? Szavazz személyes kedvenceidre itt október 13-ig, és nyerj 20.000 forintos Allee vásárlási utalványt, illetve 2 fős belépőt az Allee Elegancia Díjátadó Gálára!

Ne feledd, a díjat kategóriánként egy nő és egy férfi nyerheti el, és a végső döntés a közönség kezében van, vagyis mi döntünk! :) Ráadásul minden leadott szavazattal (három kategóriáról, női és férfi jelöltekről lévén szó ez pontosan 3x2, azaz 6 szavazatot jelenthet) növelheted esélyeidet, és megnyerheted az értékes nyeremények egyikét. Jó, nem? :)

Nézd meg a jelöltek listáját és szavazz kedvenceidre! Tőlem Zséda, Vincze Ottó, Simon Kornél és Gájer Bálint biztosan kap szavazatot, a többi kedvencemet pedig még van időm kiválasztani... ti kikre voksoltok? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése