2013. augusztus 23., péntek

Vár a Vegetáriánus Fesztivál

Nem beszélek zöldségeket, de annál inkább biztatnék mindenkit arra, hogy próbálja ki a vegetáriánus ételeket, legalább egy étkezés erejéig. Erre most remek alkalom kínálkozik - mutatom is, hogy hol és mikor. :)


XVII. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

  – életmód hétvége nem csak növényevőknek –

2013. augusztus 24-25.

A 17. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2013. augusztus 24-25. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (Budapest, X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs és tánc foglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főző-tanfolyamokat, öko és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak!

Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz az állatvédelemről, a nyers étkezésről, a vegán életmódról és a tej élettani hatásairól. A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra A fesztivál több zeni és tánc-programot is kínál, illetve Laár András is fellép majd egy "tudatosan táplálkozós" vicces műsorral, illetve Sütő Enikő modelliskolája újrahasznosított anyagokból készült ruhákból tart divatbemutatót. A rendezvényre a belépés

A teljes programot ide kattintva nézhetitek meg. Ugye, csábító? Szerintem abszolút - ez a vegán rakott krumpli meg aztán főleg... :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése