2013. szeptember 1., vasárnap

Új magyar zenekar alakult

Mindig öröm számomra, ha jó hírekről, újdonságokról, és/vagy zenei csemegékről számolhatok be nektek. Nos, most mindez együtt érvényes, ugyanis új magyar zenekar alakult. Én már egy ideje tudom, de hallgattam róla - mostanáig. :) A srácok izgatottak, szerintem legalább annyira izgulok én is, hogy milyen lesz a fogadtatás, az első visszajelzések, fellépések, felkérések... de lássuk, pontosan miről, kikről is van itt szó. :)


2013-ban megalakult a Csákvári Laca dalait játszó alternatív rock zenekar, a Csákvári Laca Band – Biográfia

A zenekar:
Csákvári László- ének, gitár,
Balikó Tamás- bass, 
Csákvári Gábor- gitár, 
Kovács Gergely- dob 


Az alternatív rock zenekar 2013 nyári időszakában alakult, mely zenekartól az igényesség fogalmát kimerítve, általuk kedvelt külföldi dalok feldolgozását is hallhatjuk, mint például: The Police, Sting, Goldplay, The Cranberies. 

A zenekar tagjai más, közösen éltető zenekarból (Room Service - Bryan Adams Tribute, Station) már jól összekovácsolódva, egymás ötleteit fülre való párhuzamokkal tudják kiegészíteni, így alkotva a repertoárt. Mindenféleképpen lemásolhatatlan, sajátos megoldások képleteit emelik a hallgatóság elé. A dallamos, és koránt sem snassz dalok nagyon sok mondanivalót kívánnak átadni az idősebb és az ifjabb korosztálynak egyaránt, akárcsak a Csákvári Laca Band tagjai által kedvelt külföldi előadók dalai.

A zenekar az utóbbi pár hónapban minden szabadidejét feláldozva arra törekszik, hogy a bemutatkozás, határozottságra, komolyságra és profizmusra valljon. Ezt mutatja, hogy a szeptemberben elkészülő stúdiómunkálatok és videoklip segítségével osztható lesz a zenekar munkássága a közösségi oldalakon. A dekoratív dallamokat Laca, minden bizonnyal úgy alkotta meg, hogy teljességgel kizárt annak a lehetősége, hogy ne barátkozzon velük a közönség, amely részesen kiegészül Ifj. Gál Péter tollából származó impozáns mondataival.


A fülbemászó, kicsit funky kicsit pop-rock stílust képviselő zenekart 2013. október 5-én lehet húrok közé csapva meglesni a BackStage Pub-ban 20:00-órás kezdéssel, ahová mindenkit sok szeretettel vár a zenekar!

Fotók: Facebook, infók: A zenekartól :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése