2013. szeptember 25., szerda

Dobó Kata bombaformában a kifutón

Gyakran elcsodálkozom azon, hogy a sztárok mennyire jó formába lendülnek a szülés után - sokan még talán csinosabbak, mint a baba előtt voltak. Dobó Kata is bombaformában van (azt mondjuk nem tudom megítélni, hogy vékonyabb-e, mint a baba előtt, de szerintem nem is kell ilyen összehasonlításokra vállalkoznom). A színésznő nemrég különleges ruhapróbán mutatta meg az alakját, íme az ezt bemutató sajtóanyag és a fotók. :)

Dobó Kata a kifutón
Bombaformában van Dobó Kata. A színésznő a nyáron debütált Stílusvadász című műsorával a TV2-őn, most pedig modellszerepben is bemutatkozik. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days zártkörű estjén Konsánszky Dóra ruhájában vonul majd a kifutón.
„Katának minden jól áll – legyen szó akár az elegáns, nőiesebb vonalról, akár egy laza, bővebb szabású, streetwear öltözetről” – kezdte Konsánszky Dóra, tervező. „Két ruhát is kiválasztott a legújabb kollekciómból, és tényleg mindkettő fantasztikusan állt rajta, nem is tudott dönteni, melyiket viselje majd az októberi divateseményen.”

„Legszívesebben kétszer is végigmennék a kifutón, hogy ne kelljen a két csodálatos kreáció között választanom” – nevetett Dobó Kata, aki Stílusvadász című műsorában hétről hétre elhozza a nézőknek a legfrissebb trendeket, a szépségápolás, a divat, az egészségmegőrzés, a stílus, az építészet, a dizájn, az ételek, az italok, vagy éppen kultúra területéről.
Az idei Marie Claire Fashion Days programjában a magyar tervezők a 2014-es tavaszi-nyári kollekciójukat mutatják be olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Bakos Piroska, Borbély Alexandra, Epres Panni, Görbicz Anita, Görög Zita, Ónodi Eszter, Váczi Eszter, Várkonyi Andrea, valamint Vincze Ottó.
Konsánszky SS14 kollekciójában a sportos, kifinomult részletek, az elegáns vonalvezetés, a lágy, könnyed esésű anyagok használata dominál.
„Átívelődik a kollekción az átkötéses – keleti – megoldások használata. A fontosabb színek a fekete, a fehér, a fémes szürke, az elefántcsont és a narancs. Számomra attól lesz érdekes a nyári trend, ahogy a kényelem és a sikk esztétikusan elegyedik” – mondta a márka dizájnere.
Forrás: Just Creative, Fotó: Marie Claire

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése