2013. október 2., szerda

Húzz jelmezt és futócipőt!

Jópofa is, jelmezes is, családi is - ki jön? :)

Jótékonysági jelmezes futóversenyt szervez a
Campona Bevásárlóközpont
A kezdeményezés mellé több híresség is csatlakozott

Budapest, 2013. október 2. Jelmezes jótékonysági futóversenyt szervez a nagytétényi bevásárlóközpont, a már hagyományosnak számító 28. FUTAFOK keretében. Október 5-én szombaton nem csak a 22. kerületieket várják a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját az összegyűlt pénzadományokkal támogató különleges eseményre.

A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont immáron 5 éve ad otthont a 22. kerületi Önkormányzat által meghirdetett FUTAFOK elnevezésű családi futóversenynek. A környék iskolái, óvodái, szülők, gyerekek, egészen kicsiktől az idősekig mindenki megtalálja a versenyen a fizikai erőnlétének megfelelő távot.

A FUTAFOK versenyre kizárólag a 22. kerületiek nevezhetnek, viszont a Campona futamon bárki indulhat.
A nézők és a résztvevők számára garantált lesz a jókedv, hiszen a Campona futamon kizárólag jelmezben lehet indulni. Ezzel a bevásárlóközpont a sportolás mellett egy kellemes, mozgalmasan szórakoztató szombati családi programot ígér.

A hagyományteremtő céllal szervezett jótékonysági futamhoz olyan hírességek is csatlakoznak, akik a sportolás mellett szívügyüknek tekintik a segítségre szoruló kisgyermekek támogatását. A versenyből befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja.

A bevásárlóközpont futama több szempontból különleges, mivel egyrészről a mozgás okozta örömből az indulók részesülnek, melyek nevezési díjából befolyt összeget a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára ajánljuk fel. Másrészről az 1000 méteres távot jelmezben kell teljesíteni a futóknak, így egy igazán szórakoztató délutáni programmal kedveskedünk az ide látogatóknak ”– mondta el Polgári Noémi a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont Marketing Managere.


Az indulók különleges jelmezeire a Campona Bevásárlóközpont Facebook oldalán lehet voksolni október 8 és 27-e között, így a közönség dönti el kié a három legkreatívabb maskara. A szavazókat és a leggyorsabban futót is értékes nyereményekkel díjazza a bevásárlóközpont, mint például egy éves Tropicárium belépő vagy CSODÁK Palotája belépő.

A jótékonysági CAMPONA Futam helyszíne és időpontja:
Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont főbejárat előtti parkoló (1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.)
2013. október 5. 16:00

A minimális nevezési díj 200Ft.
A nevezési díjból befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja.

További információ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése