2013. október 3., csütörtök

Várkonyi Andi átváltozik

Várkonyi Andrea: „Más akarok lenni, mint a Tényekben”

Decens, elegáns, finom – ilyennek látjuk nap, mint nap Várkonyi Andreát a TV2 műsorvezetőjeként. Holnap azonban teljesen új arcát mutatja a mindig mosolygós hírolvasó.

„A Marie Claire Fashion Days kifutóján eddig nem ismert oldalamról szeretnék bemutatkozni. Csodálatos ruhákat próbáltam Sármán Nóri szalonjában, de a kiválasztásnál a legfontosabb szempont az volt, hogy teljesen új Várkonyi Andit láthassanak a nézők, mint akit eddig megszoktak. Nem akartam szűk, visszafogott koktélruhát, sem zakót ceruzaszoknyával. Fekete lesz és drámai – ennyit elárulhatok” - nevetett Andrea.

„Készítettem már Andinak ruhát, de csak elküldtem neki a méretei alapján, most viszont személyesen is találkoztunk, így még könnyebb volt a ruhaválasztás” – mondta a designer, Sármán Nóra. „Első pillantásra nekem is azonnal a jól megszokott kép ugrott be róla, ez alapján kezdtük el a tervezést, ám amikor részletezte az elképzeléseit, nagyon megörültem, hogy lehet kicsit „rosszalkodni”. Andi abszolút modellméret, minden 34-es ruha tökéletesen állt rajta, és még az átlátszótól sem riadt vissza.”

Idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az ország elsőszámú divateseménye, a Marie Claire Fashion Days. Október első hétvégéjén (2013. október 5-6.) a fiatal tehetségek mellett ismételten a legújabb magyar-és nemzetközi kollekcióké lesz a főszerep.

A Marie Claire Fashion Days október elején – a hagyományokkal szakítva – elhozza a nyarat az őszbe, ugyanis a nemzetközi divathetek tematikájához igazodva, a tervezők SS14 kollekcióját tekinthetik meg az érdeklődők. Tehetségkből és az általuk készített ruhakülönlegességekből most sem lesz hiány, de workshopok is várják a divat szerelmeseit.

Forrás: Just Creative, fotó: Marie Claire


1 megjegyzés:

  1. Aki mindig önmagát adja, annak nem fogalmazódik meg önmagában, hogy másnak is kéne lennem. Az ember egy többszörösen összetett személyiség, élethelyzetektől függően mindig másféle oldala kerül előtérbe, és ezért olyan értékes az ember. Csak úgy spontán minden végbemegy a maga varázsával.

    VálaszTörlés