2014. február 26., szerda

Te mit csinálsz szombat este?

Még csak a hét közepe van, de sokan már most a hétvégi programokon törjük a fejünket, azt tervezgetve, hová lehetne elmenni egy kicsit lazítani.

Ha olyan programon szeretnél részt venni, ahol minden gondod-bajod elfelejted, jó zenéket hallhatsz, esetleg egy kicsit táncolhatsz is, ráadásul még belépőt sem kell fizetned, akkor már most írd be a naptáradba: Old Man's Pub, szombat este, Room Service - Bryan Adams Tribute Band.


Ahogyan a zenekar neve is mutatja, a banda Bryan Adams ismertebb és kicsit kevésbé ismert dalait játssza. 2008 nyarán alakultak, azóta túl vannak néhány tagcserén és számos fellépésen, külföldi és hazai koncerteken, fesztiválokon.

Bárhol lépjenek is színpadra a világon, a Room Service bulik mindenütt népszerűek, részben a zenekar profi előadásmódjának, közvetlenségének köszönhetően, részben pedig olyan slágereknek, mint az Everything I Do, a Summer of 69, a Cuts Like A Knife, vagy a közönséget rendszerint táncra perdítő Kids Wanna Rock.

Nekem a Let's Make A Night az egyik kedvenc dalom tőlük, több okból ;) de újabban a Room Service-t is nagy kedvencnek érzem. Szóljon most ez tőlük, én küldöm nektek, és mindenkinek, aki szereti - vagy szeretne eljönni koncertre. :) :)


További infókat, koncertdátumokat találhattok a Room Service zenekar hivatalos oldalán, illetve a szombati koncertről az esemény Facebook oldalán. Ott találkozunk, ugye? ;)

Fotó: Török Hajni, Facebook, videó: YouTube

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése