2014. február 13., csütörtök

Bulis Valentin nap - idén biztosan más lesz!

Előre rosszul vagy a Valentin napi őrülettől - akár van párod, akár nincs? Nos, akkor hadd ajánljak egy jó kis programot február 14-ére, ahol garantáltan nem a rózsaszín felhőké és a romantikáé lesz a főszerep, hanem a remek zenéké és a szórakozásé.

A BackStage Pub színpadán péntek este 8 után szabadul el a rock'n'roll, ugyanis színpadra lép az eLeMeN zenekar, az SLT és Csiki Andris is. Három formáció gondoskodik a szórakoztatásunkról, és persze így a változatosság is garantált. A srácok pedig azt üzenik mindenkinek, hogy a hangulat nem rajtuk fog múlni... ;)

Ezt én is tanúsíthatom, ugyanis ott voltam a keddi próbán, ami szerintem remekül sikerült - az SLT próbált, illetve a Room Service, a szombati koncertre, amiről pénteken írok majd részleteket. ;) A próbafotókat hamarosan kiposztolom, addig is kép az SLT nagy részéről - a dobos, Kokó nem fért rá a képre, amiért a próbaterem méretei és arányai okolhatóak. ;)

Szóval, a fotó:


Az eLeMentől pedig nem képet, hanem egy dalt linkelek most, ezt hallgattam tőlük utoljára:


A péntek esti koncert Facebook linkjén minden infót megtaláltok, és a zenekarokról is olvasgathattok érdekességeket a legnépszerűbb közösségi oldalon, az eLeMeN, illetve az SLT lapján is.

A koncertek este 8 után kezdődnek, a belépő pedig mindössze 600 Ft. Ott találkozunk! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése