2014. április 10., csütörtök

Íme az idei Viva Comet jelöltek - te kinek drukkolsz?

Közeleg a nyár, amikor mindenki a Cometre vár... na jó, hagyjuk a szóvicceimet (lapzártás időszakban különösen fáradtak tudnak lenni, velem együtt :)), inkább lássuk, kik esélyesek idén a Comet-gömbökre.


VIVA Comet 2014 – Megvannak a jelöltek!
Kiderült, idén kik esélyesek a Comet-gömbökre

Újabb tikkasztó nyár közeleg, júniusban azonban felpörög a magyar zenei világ - a VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. 2014. június 11-én a legnépszerűbb előadók foglalják el a Papp László Budapest Sportarénát az év zenei díjátadóján. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is a legnagyobb sztárokat gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.

A legek díjazása idén sem marad el! A VIVA TV 14. alkalommal rendezi meg hazánk nagyszabású zenei gáláját, a VIVA Cometet, amelyen csak a legtehetségesebb és legnépszerűbb előadók győzhetnek, ahol összegyűlnek az elmúlt 12 hónap magyar szupersztárjai, hogy megmérkőzzenek egymással. A legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt év legjobbjai a legendás zöld-narancssárga gömböket. Most végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 11-i díjátadón hazavihetik a hőn áhított Comet-gömböket – mától kezdetét veszi a több hónapon át tartó szavazás, amelyen a fiatalok kedvenceiket segíthetik.

Idén is a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a díjátadónak, ahol soha nem látott show és Magyarország legjobb zenészei várják a rajongókat. A tavalyi évhez hasonlóan a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó" és „A legjobb videoklip” kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. Most végre kiderült, kik azok, akik farkasszemet néznek az év legpatinásabb zenei gáláján. 

Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Régi ismerősökből sem lesz azonban hiány, hiszen jelölést kapott a már Comet gömbbel büszkélkedhető Fluor, a közösségi médiában verhetetlen Children of Distance, és az utóbbi években már bizonyított Tóth Gabi és Radics Gigi is. 

Idén végre révbe érhet ráadásul a tavaly már jelöltést kapott Hien vagy a 2013-ban a gálán még új előadóként nominált Ivan & The Parazol is. Vajon a hipszter ByeAlex vagy Király Viktor lesz az idei év nyertese? Június 11-én ez is kiderül.

Évről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindez pedig feladja a leckét az idei évre. De hiszünk abban, hogy a jót is lehet fokozni, így idén minden eddiginél látványosabb Cometet garantálunk a magyar zenerajongóknak.” – mondta el Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

A VIVA Comet gála évek óta több ezer fiatalt vonz. Azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a természetesen a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.

Jöjjenek akkor a jelöltek képekben! :)

A lányok mezőnye: A fiúk talán még náluk is jobban összeöltöztek a Comet sajtótájékoztatóra :)Ők az új felfedezettek:


Ők pedig a zenekarok: A legjobb klip díjára hajtók: És végül, de nem utolsósorban a Viva Comet bevált műsorvezető-párosa, Iszak Eszti és Sanyóca - ez szerintem a legszínesebb fotó mind közül: :))


Ti kinek szurkoltok? Nyerjen Radics Gigi és Király Viktor, vagy kapjon díjat Cserpes Laura, ByeAlex és a New Level Empire? Ki mit gondol? :))

A sajtóanyagért és a fotókért köszönet a Red Lemonnak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése