2014. április 10., csütörtök

Legyél te is Legenda!

Április 1-jén, kedden egy látványos sajtótájékoztatón jártam,  ahol a Heineken - nagyon pozitív üzenetet közvetítve - igyekezett bebizonyítani, hogy mindenki tehetséges valamiben. A meghívott ismert emberek is ezt támasztották alá: Müller Attila fejjel lefelé szaxofonozott, Szabó Győző gyorsfestési tehetségét mutatta be, Sena Dagadu gyöngyökkel varázsolt, Varga Viktor jógapózban zongorázott, Puskás Peti pedig egyedi sörnyitási technikát mutatott be. 


A sajtótájékoztatón azt is megtudtuk, hogy most indult a sörmárka közösségi-alkalmazása,Legendák Harca applikáció, melyre április 20-ig várják a jelentkezőket. :) Bárki lehet Legenda, aki tehetséges valamiben, legyen az akár szemöldöktánc, extrém sörnyitás, madárcsalogatás, sörcsusza vagy limbó - ezek egyébként a kategóriák is.


Ez pedig egy fotó - a Heineken legújabb, jópofa reklámját idézi. :)))

A következő néhány hét alatt legendák tömkelegével ismerkedhetünk meg a sörmárka Facebook-
oldalán, a legjobbak pedig egy látványos döntőben mérkőzhetnek majd meg. A Legendák Harcának kategórianyertesei számos ajándékkal gazdagodnak majd.

Annak érdekében, hogy minél többen felismerjék legendás oldalukat, a márka egy videóval ösztönzi az embereket. Hazánk néhány ismertebb arca is részt vesz a kezdeményezésben, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Aki nem hiszi, járjon utána - klikk a videóért


A fotókért és a sajtóanyagért köszönet a NeoNoirnak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése