2014. március 25., kedd

Napsugár :)

Néhányan rákérdeztetek a Czinege Dóráról írt anyag kapcsán, hogy ki ez az ismerősöm, akinek szívügyévé vált a fiatal tehetségek támogatása. Nos, ő Rosta Napsugár, és nekem meggyőződésem, hogy nomen est omen, így ő elég sok ember életébe ő hozza el a napsugarakat :) kedves, vidám, sokoldalú lány: rádiózott, ír, sajtósként dolgozik, és még sok mindent csinál, amit én sem tudok róla. :) :) És tényleg segít, mindig-mindig. A Room Service-srácok és én is sokat köszönhetünk neki. De tényleg.

Most itt az idő és az alkalom, hogy én segítsek neki - legalább azzal, hogy megmutatom nektek, mibe fogott legutóbb: íme az a sajtóanyag, ami Napsugár legújabb projektjéről szól. :)


Készül a „The Sunshine Project” figyelemfelkeltő promovideója

Nemrég indult el a fiatal újságíró saját oldala „The Sunshine Project” néven, amit nagy érdeklődés övezett minden téren. Most pedig máris egy újabb ötlet megvalósításába kezdett bele.

A jó marketing ma már kihagyhatatlan mindenki életéből, hiszen ezáltal sokkal könnyebben fel lehet hívni a figyelmet új kezdeményezésekre és ötletekre. Napsugár is tudja ennek a hasznosságát, ezért úgy gondolta, készít egy promovideót, amivel nem csak az oldalára, hanem más fontos gondolatok bemutatására is hangsúlyt helyezne.

„Amellett, hogy ez egy reklám is lesz a „The Sunshine Project”-nek, szeretnék üzenetet is közvetíteni azok számára, akik megnézik ezt a kis anyagot” - kezdte gondolatmenetét az újságíró. „Úgy gondolom, manapság nagyon fontos az, ha megpróbálunk összetartani és egymásnak segíteni. Kölcsönhatásokban élünk, és sosem lehet tudni, kinek mikor lehet hasznos az, amit mi csinálunk. Mellette szeretném természetesen továbbra is fiatal tehetségekre felhívni a figyelmet, legyen szó zenészről, íróról, vagy akár rendezőről is. Pontosan emiatt is kértem fel László Dorina rendezőt, hogy legyen ebben a projektben a segítségemre.”

A mindössze tizennyolc éves László Dorina rendezői tehetségét már több alkalommal is megcsillogtatta: a Belmondo zenekar két dalához, a „Szájalok”-hoz, illetve az „Emelt díjas lányok”-hoz is ő készítette el a hivatalos videoklipet, de dolgozott együtt a Duende zenekarral és Szűcs Gabival is. Legfrissebb munkája egy régebbi Belmondo dalhoz készített klip, melyben Czutor Szonja játssza a főszerepet.

A promovideóban többek között Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi is szerepelni fognak, akik 2011-ben indították el videó gasztroblogjukat, az UFF-ot (Unokáink is Főzni Fogják), amivel idén már a Life.hu oldalon jelentkeznek minden héten csütörtökön. De mellettük olyan fiatal tehetségek is megjelennek, mint amilyen Magán Olivér zongorista, aki többek között a Peet Projectet, Szabó Mariann és a FAT Groove-ot, vagy A DAL című műsorban nagy sikert elért Bogi zenekarát erősíti, de együtt dolgozik a 2013-as X-Faktor legsikeresebb csapatával is, a ByTheWay-jel, vagy az ismert rapperrel, BLR-rel, akit többek között „Majka - Belehalok” című dalából is ismerhetünk.

„Olivér egy nagyon tehetséges zongorista, nem véletlen, hogy ennyi zenekarban játszik. Impulzív, virtuóz zenész, akiben megvan a kellő alázat is ehhez a szakmához. Lehet bármennyire fáradt, de ahogy fellép a színpadra, ebből semmit sem lehet érezni, s a maximumot hozza ki magából minden alkalommal. Fontosnak tartottam rá felhívni a figyelmet, mert megérdemli.”

Hogy kik fognak még ebben a promovideóban szerepelni, az maradjon egyelőre titok – de az újságíró azt ígéri, folyamatosan tájékoztat mindenkit a fejleményekről.

További információk:

A The Sunshine Projectről a Facebookon, László Dorináról és a DodoFotóról itt olvashattok, ez pedig az UFF Csajok – Péterfi-Nagy Évi és Galambos Dorina Facebook oldala.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése