2014. március 18., kedd

Feltöltődés, vásárlás, kezelések - nyílik a Bijó, hazánk legnagyobb egészség- és harmóniaközpontja

Csütörtökön egy nagyszabású rendezvényen jártam: sajtótájékoztató, kóstoló és házbejárás volt a Bijó egészség- és harmóniaközpontban. Ez az új, hiánypótló központ a legnagyobb lesz kis hazánkban, és bizony, sok szempontból különleges. A részletek kiderülnek a sajtóanyagból ;) és március 24-én minderről ti is meggyőződhettek, ugyanis a központ akkortól látogatható. 

Íme a sajtóanyag:  

Nyílik Magyarország legnagyobb egészség- és harmóniaközpontja, a Bijó!
- Pokorny Lia, a ház arca elsőként próbálta ki az öngyógyító központ kezeléseit

Bijó néven megnyílik Magyarország legnagyobb egészség- és harmóniaközpontja, amely két szinten, összesen 6000 négyzetméteren várja az egészségtudatos látogatókat. A komplexum egyedülálló módon, egy helyen kínál megoldást a test, a lélek és szellem problémáira. A legalsó szinten található közel 4000 négyzetméteren hazánk legnagyobb bio-, gyógy- és reformtermék kereskedése, ahol közel 500 beszállító 17 ezer árucikke érhető el. Az emeleten kapott helyet az Energia Öngyógyító Központ, ahol 1000 négyzetméteren közel 80 természetgyógyász több mint 100 kezeléssel várja vendégeit. Mindezek mellett 6 teremből álló konferenciaközpont valamint BIJÓ teaház is része a hiánypótló beruházásnak.

2014 márciusában nyílik az egyedülálló Bijó központ, amely hiánypótló szerepet tölt be a magyar egészségpiacon azzal, hogy szakembereik egy komplexumon belül kínálnak megoldási lehetőségeket a test, a lélek és a szellem problémáira egyaránt.


A földszinten (TEST) található hazánk legnagyobb, közel 4000 négyzetméteres bio-, gyógy- és reformtermék raktáráruháza, ahol a regisztrált és vevőkártyával rendelkező vevők számára közel 500 beszállító 17 ezer árucikke érhető el. A gyógynövényektől kezdve a hétköznapi élelmiszereken keresztül, a természetgyógyászati segédeszközökig minden megtalálható, amelyre az egészséges testnek szüksége van: könyvek, étrend kiegészítők, a fogyókúrát támogató, és a különböző diétákhoz szükséges alapanyagok, aromaterápiás készítmények, babaápolási termékek, természetes alapú natúrkozmetikumok, reform, illetve bio élelmiszerek, valamint fűszerek széles skálájából válogathat az érdeklődő. Sőt, a glutén-, és laktózérzékenyek, illetve a vegetáriánusok és vegánok is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.


Szintén az alsó szinten kapott helyet a kiskereskedés, vagyis Bijó Bolt, ahol 350 négyzetméteren közel 5000 termék közvetlenül elérhető a lakossági vásárlók számára. Ezen felül a Bijó Webshopon szinte a teljes raktáráruházi termékpaletta elérhető az ország egész lakossága számára.

Az első emeleti (LÉLEK), 1000 négyzetméteres Bijó Energia Öngyógyító Központban közel 80 természetgyógyász több mint 100 kezeléssel várja a vendégeket. Az egyéni kezelések, terápiák, masszázsok mellett a házban megtalálhatóak a csoportos mozgásformák, meditációk, tréningek is, mint például a jóga, pilatesz, csikung, táncok, stb., amelyeknek egy 104 nm-es jóga terem (Bud(h)apest terem) és egy 30 négyzetméteres kiscsoportos terem ad helyet. A még több kikapcsolódásra vágyók a Japán bonsai tetőkertben található Bijó teaház lazíthatnak, és élvezhetik a hely adta nyugalmat.

Szintén az első emeleten (SZELLEM) alakították ki a Bijó rendezvényközpontot is, amely egy 180 férőhelyes előadóteremből és három kisebb, 15, 20, illetve 40 fő befogadására alkalmas szekcióteremből áll. Itt önismereti szemináriumokat, coaching csoportokat, egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatos előadásokat, képzéseket, családállítás és pszichodráma foglalkozásokat, szakmai konferenciákat tartanak majd a jövőben. 

Az új komplexum arca Pokorny Lia, aki elsőként próbálta ki a ház kezeléseit. Rendszeres látogatója leszek a háznak és azon belül is a jóga, pilates óráknak, valamint lazításképpen hetente többször is megyek masszíroztatni” - mondta a színésznő.


A hivatalos megnyitó után a Bijó egészség- és harmóniaközpont március 24-től látogatható. A tervek szerint áprilisban Debrecenben, majd azt követően Nyíregyházán, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Győrben is nyílik ilyen központ.

További információ: www.bijo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése