2014. március 5., szerda

Elő-nőnapi buli az SLT-vel és a Csákvári Laca Banddel

Ha ismered és szereted az Eleve Hátha, az SLT és a Csákvári Band zenéjét, akkor szinte biztosan a BackStage Pubban fogsz bulizni március 7-én. Ha viszont még nem volt programod erre az estére, akkor most megtudod, miért jó választás ez a három koncert egy helyen.

Szereted a pop- és rockzenét? Már befutott külföldi zenekarokat és magyar együtteseket is hallgatsz, ugyanakkor nem állnak tőled távolt a saját zenét játszó, egyediségre is törekvő formációk, illetve a zenei sokszínűség sem? Akkor van egy ötletünk, egy koncerttippünk – pontosabban három: március 7-én a BackStage Pub színpadán három különböző banda lép majd fel.

Első közülük az Eleve Hátha zenekar lesz, akik 20:30-tól csapnak a húrok közé. Őket 21:15-kor követi majd az SLT, olyan világsztárok zenéjét hozva el nekünk, mint Bruno Mars, a Red Hot Chili Peppers vagy a Nickelback. A táncos-rockos slágerek mellett saját dalaikat is előadják majd, melyeket mindig nagy lelkesedéssel fogad a közönség. Az eddigi stúdiófelvételeket itt és erre a linkre kattintva hallgathatod meg:


A harmadik fellépő zenekar pedig a Csákvári Band lesz, ahol az SLT néhány tagja is szerepet kap. A banda a Room Service és Station zenekarokból ismert Csákvári Laca saját dalokat játszó zenekara, akik várhatóan 22:30-tól csapnak a húrok közé. A zenekar egyediségét Gál Péter szövegeinek és Csákvári Laca dalainak összecsengése adja. Ezek a felpörgető, megmosolyogtató, kedves, határozott vagy éppen vágyakozó szövegek és dallamok mindannyiunk szívéhez szólnak. A banda zenéit például itt is lehet hallgatni

A koncertek tehát március 7-én, este 20:30-tól kezdődnek. És még az is lehet, hogy a zenekarok a másnapi Nőnap alkalmából egy-két meglepetéssel is gondolnak majd a lányokra… További információt az estéről a Facebookon találsz. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése