2014. március 24., hétfő

Massimo Dutti a WestEndben

Nem, most nem egy szexi latino énekes közelgő koncertjére szeretném felhívni a figyelmeteket, hanem egy boltnyitásra: az elegancia spanyol nagykövete, a Massimo Dutti üzletlánc hamarosan megnyitja második budapesti üzletét. Mutatom a sajtóanyagot, majd néhány fotót is, hogy mire lehet számítani... nézzétek csak!

Massimo Dutti üzlet nyílik a WestEndben

A spanyol elegancia vezető márkája 600 m2-en nyitja meg második boltját Budapesten.

A WestEnd City Center ebben az évben is élen jár a vezető divatmárkák képviseletében. Az elmúlt 1-2 évben, többek között olyan nagy nevek nyitottak üzletet a bevásárlóközpontban, mint a G-Star Raw, a Gap, a Desigual és a Zara. Idén márciustól már a holland Scotch & Soda is várja a vásárlókat, de áprilisban ismét spanyol vizekre evez a WestEnd: az 1985-ben, Armando Lasauca által alapított Massimo Dutti is itt nyitja meg második budapesti üzletét.

A valódi spanyol eleganciát képviselő minőségi márka kizárólag divatos, magas színvonalú férfiruhák forgalmazásával indult, majd 1992-ben egy új, kreatív team vette át az irányítást. Elindították a női vonalat is, mely hatalmas sikerrel debütált az igényességhez ragaszkodó vevők körében. 

Három évvel később, a többek között a Zara, Bershka, Pull and Bear és Stradivarius márkákat is tömörítő Inditex cégcsoport vásárolta meg a vállalatot, de megtartották annak egyedi stílusát. A Massimo Dutti mára világmárkává nőtte ki magát, mely abszolút kedvence lett a huszonöt és ötven év közötti, sportos életmódot kedvelő városi férfiak, valamint a hasonló korosztályú, elegáns, de egyben praktikus minőségi divatot követő városi nőknek. 

A WestEnd City Center, folytatva a tavalyi megújulást, büszkén nyitja meg áprilisban a Ház első emeletén, a hatszáz négyzetméteren elhelyezkedő üzlet kapuit a vásárlók előtt.


A megnyitóról hamarosan mondom/ írom az infókat, addig is íme néhány fotó, hogy mire lehet számítani a Massimo Duttinál. Zárójelben annyit hadd jegyezzek meg, hogy nekem nagyon szimpatikus a márka, mert szeretem és magam is nap mint nap hordom az elegáns, szép és egyben praktikus holmikat. Emellett pedig hasonló vonalat követnek a divatban, mint egyik legnagyobb kedvencem, a Ralph Lauren. 

De nem szaporítom tovább a szót, jöjjenek a képek! :)







És hogy vajon milyen lesz a WestEndben nyíló márkabolt? Nem tudom, de íme egy kis inspiráció - tényleg, akár ilyen is lehetne... ;)




Forrás: Just Creative. Fotók: Just Creative és internet 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése