2014. március 18., kedd

3 tavaszi csokiújdonság

Három a magyar igazság, szól a mondás, és bizony, most éppen ennyi - magyar - csokiújdonságot szeretnék nektek bemutatni. Előre szólok, mindhármat meg fogjátok kívánni, mert már a fotók alapján hihetetlenül étvágygerjesztőek (hát még ha olvastok róluk... :)).

Három új innovációval köszönti a tavaszt a chocoMe

A tavaszi megújulás a chocoMe-t is elérte: számos új finomsággal és egy teljesen megújult weboldallal kezdi a csokoládémanufaktúra a kedvenc évszakát.

Raffinée Pekándió RF104
Sós-vaníliaporos, karamelles tejcsokoládéval bevont pekándió hántolt ostyával 
A szeptemberben bevezetett új, a Raffinée termékkategóriát a vártnál is nagyobb siker követte, ezért a piros gyümölcsök és a közkedvelt Piemonte-i mogyoró mellé a chocoMe alkotott egy édesen sós költeményt pekándióval, az igazi ínyencek számára. A sűrűn kavargó karamelles csokoládé és a krémes tejcsokoládé édes nászát Tahiti szigetéről származó vaníliaporral és őrölt tengeri sóval tették még egzotikusabbá. A pekándiók ebben a csokoládéfolyamban mártóznak meg, majd hántolt ostyahalomba hemperegnek.


Carré. Az íz elkísér.
A chocoMe legújabb fejlesztése: Carré.
Tenyérnyi méretű, „formabontó” csokoládé: a gömb alakú Raffinée fejlesztést követően a chocoMe újra visszatér a szögletes formákhoz. A téglalap alakú, 100g-os chocoMe táblák természet ihlette, az aranymetszés arányait követő kialakítását átörökítették a négyzetes Carré-ra is, amely kompakt kialakításának köszönhetően mindig könnyen elérhetővé teszi a chocoMe élményt. Bár a méret változott, cél ugyanaz maradt: a legfinomabb belga csokoládékra kézzel felhelyezni a világ 20 országából gondosan összeválogatott, legjobb minőségű feltéteket, elkészítve ezzel a legkülönlegesebb íz-összeállítású csokoládétáblákat. A Carré csokoládék 50 grammos kiszerelésben, 29 különböző ízvariációban debütálnak, 790 – 990 Ft közötti egységáron.Cukormentesen is édes a csábítás
Új, cukormentes termékfejlesztésével a chocoMe a cukorbetegséggel élőknek és a cukrot nem fogyasztóknak is szeretne betekintést nyújtani a chocoMe páratlan ízvilágába. Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csokoládékollekciójuk alapanyaga egy harmonikusan telt, összetett ízvilágú, 53,9% kakaótartalmú, speciális belga étcsokoládé, mely válogatott kakaóbabszemekből, 100% tisztaságú kakaóvajból, bourbon vaníliából és a cukrot helyettesítő maltitólból készült. A cukormentes csokoládék ötféle ízösszeállításban 2014. márciustól elérhetőek 50g-os kiszerelésben.


Kezeket fel, ki kapott kedvet egy kis csokoládéhoz? :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése