2013. november 14., csütörtök

Különleges koncertet ajánlok nektek

Nem mindennapi koncertélményre készülhetünk, ha ellátogatunk a Mariott Hotel báltermébe november 17-én, vasárnap. Hogy miért? Az mindjárt kiderül! :)


Egy igazi zenei csemege: 

a Mezzoforte a Modern Art Orchestrával

lép színpadra 2013. november 17. 15.00 és 19.00 órakor, a Mariott Hotel báltermében.


A 30 éve töretlen sikerrel futó MEZZOFORTE nevű instrumentális funk fusion zenekart szinte senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen többször jártak már Magyarországon, Budapesten és más vidéki városokban is, mindig hatalmas sikert aratva.

Most azonban egy igazi nagy durranásra számíthatunk a közreműködésükkel, hiszen a Modern Art Orchestrával készülnek egy közös produkcióra, amelyet a Mariott Hotel Báltermében hallhatnak azok, akik egy igazán egyedülálló élményre vágynak.

A csapat sok slágert jegyez, amelyek közül az első az 1983-ban kiadott Garden Party című számuk volt, mely számukra a világhírt, hazájuknak – Izlandnak - pedig az első nemzetközi szinten is listavezető slágert hozta meg. Ez a zeneileg kivételesen kimunkált darab kövezte ki számukra az utat a zenei fejlődés és felnőtté válás felé, így biztosítva, hogy ne maradjanak egyslágeres zenekar.

Kitartásuk és a zenekar folyamatos kiegyensúlyozottsága harmonizál a névvel, MEZZOFORTE. Folyamatos erővel játszva. Vagy talán CRESCENDO. Egy folyamatosan növekvő, erősödő hang. Ez a kifejezés valóban jól jellemzi a MEZZOFORTE világsikerét. A zenekar folyamatosan turnézik, és nemcsak a térképen, hanem a zene világában tett utazásokkal is gazdagítják rajongóikat.
Több mint 40 országban jártak és 14 albumot jelentettek meg, a legutóbbit tavaly, Islands címmel.

A koncert helyszíne és az időpontok tehát még egyszer: november 17, vasárnap, Mariott Hotel, 15 és 19 óra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése