2013. november 29., péntek

Támogasd Te is a UNICEF munkáját

Tudjátok, hogy csak ritkán teszek fel olyan sajtóanyagokat, melyekben arra kérnek, támogassuk X vagy Y alapítvány, szervezet, stb. munkáját. De a UNICEF-fel most hadd tegyek kivételt, ugyanis ez az egyik olyan szervezet, akiket szeretek, tisztelek, felnézek a munkájukra, mert tudom, mennyit tesznek a gyerekekért világszerte. Nem mintha mások nem tennének, de most ezen ne vitatkozzunk. :)

Időről időre én is segítek nekik, és egyszer remélem, komolyabb együttműködésre is lehetőségem lesz velük... addig is álljon itt egy sajtóanyag, melyből megtudhatod, Te hogyan segíthetsz - és akár nyerhetsz is! :)


Most minden vásárlással háromszáz forinttal támogathatod az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány munkáját

Budapest, 2013. november 27. - Karácsony közeledtével különleges adományozásba kezdett Budapest legnagyobb családi bevásárló- és szórakoztatóközpontja. A kezdeményezéshez több híresség is csatlakozott. A Campona a regisztrált vásárlások után háromszáz forinttal segíti az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (MBA) munkáját és látogatói körében további adományokat gyűjt a szervezetnek.

Minden minimum 8.000 Ft értékű regisztrált vásárlás után december 23-ig a bevásárlóközpont háromszáz forinttaltámogatja az UNICEF Magyar Bizottság-át. Az adakozó kedvű vásárlók a helyszínen azonnali ajándék UNICEF képeslapot kapnak, és részt vesznek egy nyereményjátékban, amelynek keretében a szervező több, értékes ajándékot sorsol ki december 23-án. A főnyeremények között található egy okostelefon és egy táblagép is, továbbá Csodák Palotája, Régió Játék, Zoodoom és Douglas ajándékcsomagok.

„A tervek szerint a vásárlók bevonásával több mint 1 millió forinttal támogatjuk az UNICEF Magyar Bizottságát  a karácsonyi időszakban. Szeretnénk az elsők lenni a bevásárlóközpontok között abban, hogy a szórakozást és a vásárlást összekötjük az adományozással. Aki nálunk intézi az ünnepi bevásárlását, hozzájárul ahhoz, hogy az UNICEF minél hatékonyabban végezhesse tevékenységét.” – mondta el Polgári Noémi a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont marketing menedzsere.

A segíteni vágyó látogatók pénzadománnyal is támogathatják a nemzetközi segély- és fejlesztési szervezetet, akik adományokért cserébe az UNICEF-et szimbolizáló kék gömb karácsonyfadíszt kapnak a bevásárlóközpontban, melyet felakaszthatnak a bevásárlóközpont UNICEF karácsonyfájára.

A Campona a vásárláshoz kötött jótékonyságon és az egyéni adományozáson túl a gyerekeket is bevonja az UNICEF Magyar Bizottságát támogató kampányba. November végéig zajló iskolai rajzverseny keretében a karácsonyról küldhetnek be rajzokat a gyerekek, a műveken megjelenítve az UNICEF-et szimbolizáló kék csillagot. A beküldött rajzokközül a 15 legjobbat egy hírességekből álló zsűri - D. Tóth Kriszta, Vastag Tamás, Kocsis Tibor és Fluor Tomi -választja ki. Ők ebben az évben az UNICEF Higgyünk a nullában című kampányának arcai, hozzájárulva ahhoz, hogy minél több adakozóhoz eljusson a szervezet jótékonysági felhívása. A kiválasztott 15 rajzot a Campona kiállítja 2013. december 4. és 8. között, melyekre már előre lehet licitálni. December 8-án vasárnap pedig a nagyszabású jótékonysági rendezvény keretében elárverezik a rajzokat. Az eseményen fellép Fluor Tomi, Vastag Csaba és Kocsis Tibor, a nap háziasszonya pedig D. Tóth Kriszta lesz. Az árverésből befolyt összeggel pedig az UNICEF Magyar Bizottság-át támogatják a szervezők.

"Száz százalékban egyet értek az UNICEF-fel abban, hogy a világon egyetlenegy gyereknek sem kellene meghalnia olyan okok miatt, amelyek megelőzhetőek lennének. Mi szinte el sem tudjuk képzelni, hogy néhány száz forintból például egy katasztrófa sújtotta övezetben a szervezet akár több gyerek életét is képes megmenteni. A rendkívül sokrétű UNICEF munkám szívemhez talán legközelebb álló része ez a kampány, és nagyon örülök, hogy a Campona Bevásárlóközpont látogatói is csatlakoznak hozzánk."- mondta D. Tóth Kriszta.

Fluor Tomi, aki szintén csatlakozott az UNICEF-et támogató kampányhoz hozzátette: „Alapjáraton ismertnek lenni felelősség és egyfajta szupererővel ruház fel minket. Én a példamutató szuperhős szerepét igyekszem játszani, aki felhívja a figyelmet a jó ügyek támogatására. A rászoruló, beteg gyermekeket mindig is szívügyemnek tekintettem, sokszor megyek kórházakba énekelni, rajzolni a kis betegekkel. Az UNICEF munkájának támogatására pedig kiemelt figyelmet fordítok.”

További információ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése