2014. június 11., szerda

Így várd még trendibben a foci vébé meccseit!

Ha ebben a nagy melegben kólával hűtöd le magad, vagy kedvenc frissítődet szürcsölve várod a foci vb mérkőzéseit, akkor légy még stílusosabb - mondjuk egy (vagy több) kólaszínű körömlakk beszerzésével. :) Igen, már ilyen is van. Mondjam vagy mutassam? :-)))

„Üdítő” színű nyári körömlakkok
Itt az OPI Coca-Cola körömlakk-kollekciója

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

A boldogság jegyében jött létre a két nagy márka, a Coca-Cola és az OPI együttműködése, hiszen mindketten azt vallják, hogy nem kellenek feltétlenül nagy dolgok ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Elég lehet hozzá egy korty jéghideg Coca-Cola vagy éppen egy üdítő látványt nyújtó, szépen kilakkozott köröm.

„Mindig azt vallottam, hogy a körömlakk alapvetően befolyásolja a megjelenésünket, sőt az életszemléletünket – mondta el Suzi Weiss-Fischmann, az OPI alapítója és elnöke. – Mindkét ikonikus márka, az OPI és a Coca-Cola is az üvegbe zárt boldogságot kínálja igényes, a legjobb minőséget kereső vásárlóinak. Az új kollekció gondosan megtervezett árnyalatai nemcsak a Coca-Cola top üdítőit idézik meg, hanem azoknak a nőknek a stílusát is kifejezik, akik kedvelik ezeket a termékeket: az elbűvölő klasszikustól a vagány, trendi színekig.”



Coca-Cola by OPI körömlakk-kollekció, avagy a Coca-Cola 9 árnyalata:

Coca-Cola Red (a fenti fotón)
A Coca-Cola inspirálta örök kedvenc, a mindenhez passzoló klasszikus piros. Mindig divatos, mindig tökéletes.

You’re So Vain-illa (Vanilla Coke)
Maga a visszafogottság: krémes nude.

Sorry I’m Fizzy Today (Vanilla Coke)
A finom, krémes, de határozott rózsaszín.

Get Cherried Away (Coca-Cola cherry)
A sötét fekete cseresznye szín maga a gyönyörűség. Engedjünk a bűvöletének.

My Signature is “DC” (Coca-Cola light)
Egy kis metál, egy kis csillogás: csillámos ezüst.

Today I Accomplished Zero (Coca-Cola zero)
Vörös csillámokkal megbolondított drámai fekete.

Green on the Runway (Sprite)
Kissé sötétebb árnyalatú, trenddiktáló lime-zöld.

A Grape Affair (Fanta szőlő)
Szenvedélyes sötétlila.

Orange You Fantastic! (Fanta narancs)
Narancsos ragyogás.

A Coca-Cola by OPI limitált kiadású körömlakk-kollekció darabjai júniustól körömlakk és gél-lakk változatban is kaphatók online, illetve a hazai Müller drogéria üzleteiben. Ajánlott fogyasztói ár: 2.999 Ft, ez üzletenként eltérhet!

Neked melyik a kedvenc árnyalatod? Oszd meg a világgal: #OPICokeStyle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése