2014. június 9., hétfő

Karl Lagerfeld először vonult végig budapesti kifutón

Kíváncsiak vagytok, mik lesznek az idei nyár divatszínei, és milyen ruhákat álmodott meg a közelmúltban Karl Lagerfeld? Akkor olvassatok tovább a folytatásért - az infókért és klassz fotókért. :)

Karl Lagerfeld először vonult végig budapesti kifutón

Azúrkék, pink, mandarin, kiwi: bemutatkoztak az idei szezon legújabb divatszínei a Marianna Boutique nyárindító divatshow-ján, ahol Magyarországon elsőként debütáltak Karl Lagerfeld saját tervezésű ruhái is. Az exkluzív, belvárosi üzletben a neves divattervező leheletfinom pólói, tökéletes szabású nadrágjai és extravagáns mintázatú ingei mellett az olyan nívós világmárkák legújabb kollekcióit is bemutatták a modellek, mint például a Laurél, Lisa Campione, Claudio Campione, Frank Walder, Enzo Lorenzo, Eterna, Casamoda vagy a Hauber.

Először láthattuk Karl Lagerfeld saját tervezésű darabjait Magyarországon: a belvárosi Marianna Boutique-ban debütáltak a lehelet finom pólók, len pulóverek és a tökéletes szabású nadrágok, de láthattunk figyelemre méltó török mintás inget is, természetesen gallér merevítővel, amely meghatározó része lehet a kifogástalan megjelenésnek. Érdekesség, hogy az ing megvásárlásával még egy Lagerfeld által tervezett formabontó kis varrókészletet is kapunk.


A nyárindító bemutatón az is kiderült, hogy a szezon egyik legnagyobb színújdonsága az azúrkék lesz, amely kihagyhatatlan és mindenkinek jól áll. Szinte minden világmárka nyári kollekciójában megtalálható a kéknek ezen árnyalata. Az idény másik meghatározó darabja a kalap, amely jól variálható, ezért ruhatárunk kötelező kelléke lehet. Nagy divat lesz idén a pöttyös minta is, amit bátran keverhetünk csíkossal vagy virágmintával, minden mennyiségben. De Schaller Marianna divatszakértő szerint a szezonban az intenzívebb színek is fontos szerepet kapnak, mint például a pink, a kiwi és a mandarin.


 „A napsütötte barna bőrön a pink kicsit neonosabb változata rendkívül jól mutat. Talán sokan első hallásra idegenkednek ettől, de a Frank Walder kollekciója biztosan meggyőzi a kétkedőket. Az exkluzív német márka az intenzív színeket például bézzsel, illetve fehérrel párosítja, így ugyanabból a kollekcióból finoman elegáns és extravagáns szetteket is össze tudunk állítani” – tette hozzá a Boutique tulajdonosa.

Az esten rendhagyó módon, csak erre az alkalomra, néhány dalt deluxe változatban adott elő a Fonogram-díjas Mrs Columbo. Galambos Dorináék a világ minden tájáról összeválogatott, egyedi felsőruházati kollekció, az M-Collection fiatalos darabjaiban zenéltek. Az est házigazdái, Keleti Andrea és Rákóczi Feri voltak, akik a Boutique egy-egy nyári szettjében ismertették a legújabb trendeket.


A sajtóanyagért és a fotókért köszönet a Positive Communications-nek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése