2016. július 11., hétfő

A világ legjobb fagyija már Budapesten is kapható!

A fagyi varázslatos, szerb királysága már Magyarországra is terjeszkedik! 

A világ egyik legjobb fagylajtját* készítő Moritz Eis végre Budapesten is megnyitotta fagyizóit. A legjobb minőségű, természetes alapanyagokból elképesztő ízkombinációkat előállító Moritz Eis Szerbiából indult világhódító útjára, melynek legutóbbi állomása – a hideg nyalánkság szerelmeseinek örömére – a magyar főváros. Rögtön két egységben, az Opera mellett és Jászai Mari téren is hozzá lehet jutni a jeges csodához.

Meghökkentően frissítő rukkolás ananász és kellemesen csiklandós gyömbéres narancs is megtalálható a gazdag csokoládé és telt vanília mellett a Moritz Eis jelenleg 18 ízt tartalmazó, itthoni felhozatalában, amelyből a tej- és gluténérzékenyek. illetve a vegánok is választhatnak kedvükre valót. Az összesen 140 ízt számláló, teljes Moritz Eis kínálatból minden két hétben újakat ismerhetnek meg a magyarországi vásárlók.



A márkáért és a minőségért személyesen kezeskedő alapító, Moritz Fried a kiemelkedő minőségű alapanyagok mellett nagy hangsúlyt fektet a letisztult dizájnra is, így a fagyizás a Moritz Eisnél nem csak gasztronómiai, de vizuális élvezet is.

Az osztrák alapító Fried, egy nyaralás során szeretett bele déli szomszédunkba és látva az ott virágzó mezőgazdaságot, azon belül is a bio és natúr gyümölcsök és zöldségek, valamint az organikus termelés népszerűségét, úgy döntött, Szerbiában fekteti le a Moritz Eis alapjait. A márka tehát a gondos alapanyagválasztástól kezdve egészen a megfelelő csapat összeállításáig mindenre odafigyel, hogy minőségi élményt nyújtson a budapestieknek.

Ebben a nyári hőségben tehát minden adott egy különleges ízutazásra a Moritz Eis világába, amihez elég ellátogatni az Operához vagy a Jászai Mari térre.




* A Moritz Eis, természetes alapanyagokból készülő fagylaltjaival 2014-ben felbukkant a világ 20 legjobb fagyizóját összegyűjtő olasz Dissapore.com listáján, egyetlen márkaként a délkelet-európai régióból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése