2016. július 13., szerda

Nyerj te is a Bonduelle és a Russell Hobbs közös játékán!

Bonduelle: Itt a grillszezon, és az újabb nyereményjáték

A júliussal együtt beköszöntött az éjszakába nyúló grillpartik ideje is, amik a baráti összejövetelek egyik legkedveltebb, leghangulatosabb helyszínévé varázsolják kertünket. A Bonduelle egészséges, inspiráló receptekkel gondoskodik róla, hogy az idén feltálalt fogásokat még hosszú évekig emlegessük - ezekhez a honlapjukon található receptgyűjteményből válogattuk ki az idei grillszezon kedvenceit. A Bonduelle és a Russell Hobbs közös nyereményjátékán pedig nagyszerű grill eszközöket, és a receptekhez felhasználható Bonduelle ajándékcsomagot lehet nyerni.

Mindössze 10 perc alatt ízletes humuszt készíthetünk már akár 1 doboz Bonduelle csicseriborsóból is az alábbi recept segítségével:


A fűszeres kukoricakrém igazi nyalánkság, grillezett húsokhoz ízletes kísérő, és nagyon könnyű elkészíteni:


Magában, illetve köretként is remekül megállják a helyüket a különböző ízesítésű Bonduelle szószos babok. Kísérletező kedvűek egy kis vegyes salátával is összekeverhetik a barbecue-szószos Kentucky vörösbabot:


Hogy mit kell tenned a nyereményekért? Nos, a Bonduelle és a Russell Hobbs közös nyereményjátéka július 11-én indult, és egy 6 kérdésből álló kvízt kell helyesen kitölteni a Bonduelle Facebook oldalán. Sorsolás 2016. július 18-án, hétfőn. A nyeremények: Russell Hobbs Legacy Floral Grill, családi grill vagy Fiesta sütőlap. A grill eszközök mellé Bonduelle meglepetés-csomagokat is kapnak a szerencsés nyertesek. Részletek a Bonduelle és a Russell Hobbs Facebook oldalán.


https://www.facebook.com/RussellHobbsMagyarorszag/?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése