2016. július 6., szerda

I. Sportbanzáj és őrült futam

I. SPORTBANZÁJ ÉS ŐRÜLT FUTAM – SPORTBEMUTATÓVAL EGYBEKÖTÖTT CSALÁDI NAP

Nem csak a lóerők, a benzingőz, az akrobatikus mutatványok és a különleges versenygépek miatt érdemes július 10-én kilátogatni a gyáli Integrál Motocross pályára.

sportivo.hu sorozatindító eseménye az autó-motorsport szerelmeseinél sokkal szélesebb közönségnek szól: egy valódi, sokoldalú sportnap, ami a leglátványosabb technikai terepsportok felvonultatásán túl rengeteg néznivalót és aktív programot kínál. Ahol olimpikonokkal és sok komoly eredményt elért versenysportolóval találkozhattok.

Látványban nem lesz hiány: a freestyle motocross show egyedülálló légi trükkjei nem csak a benzingőz szerelmeseit nyűgözik majd le. Emellett számos érdekes sportággal is megismerkedhetünk: lesznek többek között freestyle fociwakeboardcheerleading és harcművészeti bemutatók.

Nem mindent a szemnek! Vasárnap lehetőség nyílik olyan különleges járművek kipróbálására, mint a rallycross- és túrarali-autók, a terepmotorok vagy éppenséggel egy ezer lóerős monstrum, egy valódi monster truck! De a nyílt edzésen a kalandvágyó amatőrök saját járgányaikkal is birtokba vehetik a pályát!

Aki másfajta adrenalinra is vágyik, annak az interaktív olimpiai közönségtalálkozót ajánljuk, ahol az újságírók és a lelkes közönség tagjai egyspártai futóversenyen, egy röplabdatornán, vagy akár amerikai fociban is összemérhetik erejüket élsportolóinkkal.

Sőt, egy külön versenyen megválasztjuk a nap legjobb operatőrét is!

A gyereket ugrálóvárak, sport- és játékparkok várják, valamint ajándékokkal és további meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

A gálabemutatók izgalmait, a versenyek és a tesztvezetés fáradalmait este az óriáskivetítő előtt, az Eb-döntővel pihenhetjük ki.

Részletek és jelentkezés: www.orultfutam.hu ; Facebook event: klikk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése