2013. július 12., péntek

Így lesz a lúzerből álompasi

Hallottatok már a Made című reality sorozatról? Ha nem, akkor ne húzzátok a szátokat a reality címkét olvasva, hanem inkább nézzetek bele a következő, különleges epizódba július 13-án az MTV-n. Ebből kiderül, hogyan válhat egy lúzerből álompasi - szerintem a trailer alapján nagyon-nagyon vicces lesz. :)))

Lúzerből farag álompasit az MTV egész estés tévéfilmje
Jön az Emmy-díjas sorozat különkiadása


A Made egyike az MTV legrégebb óta futó reality sorozatainak, ami számos díjat, kritikusi és nézői elismerést zsebelt be eddigi 13 évada során. Az álompasi (Ladies’ Man: A MADE Movie) című különleges epizódban feltörekvő színészek tolmácsolásában láthatjuk, hogy van kiút a barátzónából.

Botladozó balerinákból Broadway-sztárt, beszédhibás gettólakókból vagány rappert faragott sok évados vetítése során a Made című reality, ami tévéfilmet ihletett, bizonyítva, hogy a leginspirálóbb történeteket igenis az élet írja. De megismétli-e az egész estés matiné a sorozat sikerét?


Adott Toby (Dave Davies), a tipikus balfék, aki nagy reményekkel sétál be az egyetemre, abban reménykedve, hogy végre ki tud lépni a kedves srác skatulyájából, ráadásul minden vágya egy barátnő, még akkor is, ha nem 90-60-90-es a csaj, de legalább kedves. Hősünket a gyengébbik nem előszeretettel neveti ki, míg képbe nem kerül Jill (Melia Renee) és Ashley (Molly Burnett). A két lány elhatározza, macsót farag a srácból. De vajon egy férfi szépségversenyre való nevezés a megoldás minden gúnyra?


Az Álompasi a rendkívül népszerű éjszakai szkeccsműsor, a Saturday Night Live kreatív szakértőjétől Ryan Shirakitól, és Allison Schroedertől, az Ananász expressz társkészítőjétől érkezik július 13-án, szombaton az MTV-re!

Nézzétek meg a trailert, szerintem nagyon vicces lett! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése