2013. július 15., hétfő

Külföldön is népszerűségre tör a magyar műsorvezető

Hatalmas sikert ért el Garami  Gábor zenekara,  hiszen a  Garami Funky Staff -  elsőként Magyarországról - meghívást kapott Máltára, az egyik legnevesebb európai zenei rendezvényre. A Class FM műsorvezetője és csapata a koncertek és a strandolás mellett a helyi rádióba is ellátogatott.


Tengerpart, napsütés és óriási bulik.  Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye, a Malta Music Week idejére egész Málta egy hatalmas koncertteremmé változik, a szórakozóhelyeken, tereken neves zenészek, DJ-k szórakoztatják a látogatókat. A Garami Funky Staff nem először jár a fesztiválon, 2011-ben is felléptek már itt. A zenekar két koncertet is adott, olyan sztárok kíséretében, mint Bebe, Galambos Dorina és Pély Barna.

„Nagy megtiszteltetés, hogy idén is meghívtak minket, hihetetlenül jól éreztük magunkat az öt napos kiruccanáson. Most különleges formációval utaztunk ki, csatlakozott hozzánk Bebe, Galambos Dorina és Pély Barna, velük már sokszor zenéltünk itthon is. Egy tengerparti klubban léptünk színpadra, az ezt megelőző estén pedig még egy live-act produkcióval is szórakoztattuk a közönséget. Nem csupán a helyiek, de több magyar rajongó is ellátogatott a bulikra.”  – mondta Garami Gábor, akit zenekarával a helyi rádió is vendégül látott.

„Egyik nap ellátogattuk a máltai rádióba is, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket. A közös zenélés mellett természetesen meséltem nekik a rádiós munkámról is, arról, hogy 2 millió embert szórakoztatunk nap mint nap. Megbeszéltem a műsorvezetővel, hogy ha Budapesten jár, mindenképpen meghívom a Class stúdióba is.” - tette hozzá Gábor, aki elárulta, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, sőt, örömmel visszavárják őket a szervezők.


„A zenélés mellett szerencsére jutott időnk a kikapcsolódásra is, próbáltuk felderíteni a környék nevezetességeit és megkóstolni minél több tengeri finomságot.” – mesélte továbbá a leghallgatottabb rádió Hétvégi Kívánságműsorának házigazdája, aki az öt napos kirándulás után feltöltődve érkezett haza.

Ráadásul a bulisorozatnak nincs vége: A Class Nyár 2013 roadshow keretében július 26-án Balatonfüreden, augusztus 2-án Balatonlellén, augusztus 16-án pedig Debrecenben ünnepli őrületes programokkal és a legnagyobb hazai sztárok koncertjeivel a nyarat a Class FM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése