2013. július 14., vasárnap

Összecsaptak az X-Faktor győztesei

Az X-Faktor győztesei nemcsak a verseny színpadán szerettek volna mindenkinél jobban teljesíteni, hanem bizony akkor is így vannak ezzel, ha játékra kerül a sor. Nemrég kiderült, hogy közülük ki a leggyorsabb Asphalt betyár - a Samsung versenyén a népszerű autós mobiljátékban, az Asphalt 7-ben csaptak össze. A három énekes közül végül Vastag Csaba bizonyult a legrátermettebbnek.

A Samsung csúcskategóriás okostelefonja, a Samsung Galaxy S4 teljesítménye elegendő még az olyan élethű grafikájú játékok futtatására is, amilyen például az Asphalt 7. Ezt demonstrálandó szervezett a cég egy országos bajnokságot minden amatőr és profi számára, akik pénteken az Allee-ban található Cinema City mozi óriási méretű vásznán mérhették össze virtuális vezetői tudásukat. A fődíjat, amely egy mintegy kétszázezer forint értékű Samsung Galaxy S4 volt, kemény küzdelemben Vecsei Márton nyerte.

A nyeremény átvétele azonban nem zajlott simán. Az X-Faktor három sztárja, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő egy különbajnokságot szervezett, hogy eldönthessék, közülük ki a legméltóbb arra, hogy az ország legjobb Asphalt-betyárjának átnyújtsa a képzeletbeli koronát, és az annál valóságosabb okostelefont. A megmérettetésen végül a sportautók nagy rajongója, Vastag Csaba diadalmaskodott, így ő adhatta át az első helyezettnek járó díjat.

Íme a verseny legszórakoztatóbb fotói. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése