2012. szeptember 24., hétfő

Hámori Gabi elárulta szépségtitkát

Te is Hámori Gabit tartod az egyik legbájosabb magyar színésznőnek? Akkor most jól figyelj: a művésznő elárulta egyik szépségtitkát, és ráadásul olyan dologról van szó, amiben könnyedén utánozhatod! :)



Hámori Gabi testápolóval kezdi az öltözködést - A színésznő a montreali filmfesztivál után mesélt

Bőrünkön sok mindent megérzünk: a kellemes őszi nap melegét, egy szerelmes érintést… Mégis hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy cserébe nekünk is tennünk kell érte, ápolnunk kell. A nagy rohanásban sokszor pont ettől a rítustól fosztjuk meg magunkat, hogy időt nyerhessünk. Hámori Gabriella színésznő azt vallja, az a napi pár perces törődés a későbbiekben sokszorosan megtérül.

Bőrünk nem tud titkot tartani. Messziről árulkodik rólunk. Büszkén mutatja, ha éppen egy tengerparti nyaralásból értünk haza, de ha nem törődünk vele, azt sem tartja magában. Megsúgja, ha éppen egy stresszes, gondterhelt időszakot élünk át, s ugyanígy azt is, ha lelkünk harmóniában van testünkkel. Hámori Gabriella egy ismert márka 5 lépéses szépségprogramjában elárulta, hogy sokszor ő is akaratlanul olvas mások bőréről.

„Azt vettem észre, hogy a nagy rohanásban sokan elmulasztják a testápolók használatát. A szakmánkban ez pedig hatványozottan fontos, hiszen egy-egy szerep kedvéért durva tapintású vagy éppen műszálas kosztümökbe bújunk. Bevallom, én is hanyagul bántam egy időben ezzel a művelettel, ha nagyon siettem, pont innen próbáltam egy kis időt nyerni – árulja el a sugárzóan szép színésznő. – Pedig mindössze két percbe telik, és a napi két perceket aztán évekre meghálálja bőrünk.”

Gabi számára a testápolás már egy rítussá vált, amiről nem mondana le, krémezéssel kezdi a napot és azzal is zárja – akkor is, ha hajnal kettőkor ér haza.

„Nem fekszem le anélkül, hogy ne végeztem volna el a rítust, hiszen így esik jól ágyba bújni. A reggeli használat után pedig olyan érzés, mintha rám került volna egy védő burok, s ígyteljesen más közérzettel indulok el otthonról is. Ha jobban belegondolok, tulajdonképpen a testápolómmal kezdem az öltözködést! – nevet Gabi, és hozzáteszi, optikailag is más lesz az összhatás, miután bekeni magát Dove testápolójával. – Különösen száraz bőröm van, és bár jól titkolja, hogy elmúltam harminc éves, már most figyelnem kell rá, ha szeretném sokáig megőrizni az egészségét.”

A színésznő elárulta, a kedve és az aktuális illatigénye is meghatározza, hogy éppen milyen textúrájú testápolót vesz elő. Nemrégiben járt Montrealban, ahol a hőmérséklet és a páratartalom egyaránt kedvezett bőrének. Itt a filmfesztiválon vett rész, a Vizsga című alkotás közönségtalálkozóján, amely alkalmakat különösen szereti, mert – mint mondja – itt mérhető le a legközvetlenebbül a nézők első, őszinte reakciója az adott filmről.



Sajtóanyag: RedLemon Media

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése