2012. október 18., csütörtök

Levegőbe repítették a sztárokat

A Facebookon ígértem nektek egy beszámolót a csepeli sztáros-szabadeséses rendezvényről. Hát, végül úgy alakult a tegnap (történetesen a szülinapom :)), hogy nem jutottam ki Csepelre, de szerencsére már kaptam sajtóanyagot. :) Így gyorsan meg is mutatom nektek képeken, hogy miről maradtam le - pontosabban mit éltek át hazánk hírességei. ;-)))


A rendezvényen olimpikonok és hírességek tesztelték Magyarország első szélcsatornáját, amely segítségével átélhették, milyen érzés 16 ezer méterről zuhanni. A Csepel Művek Ipari Parkban tartott hivatalos megnyitón Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus, Tóth Dávid és Kulifai Tamás olimpia ezüstérmes kajakosok, valamint Mádai Vivien és Gianni kipróbálták, milyen szárnyak nélkül repülni: a Skyward szélcsatorna által minden résztvevő megtapasztalhatta a szabadesés élményét.

Kozmann György teljesen elszállt az élménytől, Gianni pedig megfogadta, ejtőernyővel is kipróbálja, milyen több ezer méterről a szabadesés.



Az első merész jelentkező Mádai Vivien volt, aki bár tapasztalat nélkül, mégis rutinos ejtőernyős módjára vált a szelek úrnőjévé. 


Ezen felbátorodva már nem haboztak a résztvevők a szélcsatorna kipróbálásában. Tóth Dávidot és Kulifai Tamás sem kellett rábeszélni az „ugrásra”, akik szintén profi módon birkóztak meg a széllel. 


Gianni és Kozmann György abba sem akarta hagyni a lebegést, akiknek végül olyan jól sikerült a szabadesés, hogy még Felix Baumgartner is megirigyelte volna, aki ugyanannyi időt zuhant a világrekord 39000 méteres ugrása alatt, mint amennyi időt a hírességek a levegőben töltöttek.


A sportolók és a sztárok annyira élvezték a nem mindennapi lebegést, hogy örömmel sorba álltak volna egy újabb körre, így megfogadták mindenképpen visszatérnek a Csepel Művek Ipari Parkba, hogy megosszák az élményt családjukkal, barátaikkal.

A sajtóanyagért és a fotókért köszönet a Positive Communications-nek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése