2012. október 25., csütörtök

Nagy dobásra készül a TV2

Csütörtökön kaptam a sajtóközleményt, hogy a TV2 Csoport november 2-án induló új csatornája, a SuperTV2 terjesztéséről minden jelentős televíziós szolgáltatóval megállapodott, így közel öt és fél millió ember láthatja az adást már az első napon.

A lakosság fele már az indulás napján láthatja a SuperTV2 műsorait. A terjesztői megállapodásoknak köszönhetően a november 2-án startoló új csatorna közel 2 millió háztartásban lesz jelen a kezdetektől. Ez a szám csaknem duplája a nemrég indult RTLII elérésének. A SuperTV2 a T-Home, a UPC, a Digi, a UPC Direct, valamint a Vidanet, az Invitel, a Tarr Kft. és a PR-Telecom hálózataiban, illetve sok egyéb szolgáltató kínálatában megtalálható lesz.

A TV2 Csoport negyedik csatornája prémium tartalmakkal, népszerű saját gyártású műsorokkal és sorozatpremierekkel várja a nézőket. A megfelelő előfizetéssel és készülékkel rendelkező nézők a csatorna műsorait HD minőségben is láthatják.

A TV2 csoport természetesen örömmel kommentálta a dolgot. „Örömünkre szolgál, hogy kábelszolgáltató partnereink részéről ilyen jelentős érdeklődés mutatkozik az új csatornánk iránt. A több mint 50%-os lefedettség fontos piaci szereplővé emeli a csatornát. A nézők közül is nagyon sokan érdeklődnek, hogy hol fogható majd a SuperTV2. Természetesen azon vagyunk, hogy minél több helyen elérhetőek legyünk, ezért jelenleg is tárgyalásokat folytatunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a SuperTV2 elnyerni a nézők tetszését, és hirdetőink számára is fontos kommunikációs csatornává válik, tovább erősítve a TV2 Csoport jelenlegi piaci pozícióját.” – nyilatkozta Simon Zsolt, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Ti várjátok már az új csatornát? Vagy azt is kérdezhetném: a SuperTV2-re vagy az RTLII-re kapcsoltok majd gyakrabban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése