2013. április 23., kedd

Ismerd meg Hollywood igazi arcát - L.A. Complex az MTV-n


Vonz a csillogás, az amerikai álom? Kíváncsi vagy Hollywood igazi arcára? Akkor ne hagyd ki az MTV új sorozatát, az L.A. Complex - Hollywoodi álmokat. Íme egy kis ismertető. :)))

Feltörekvő sztárjelöltekkel jön az L.A. Complex első évada
Romokban az amerikai álom az MTV új sorozatában

Évente sok ezer fiatal vándorol el az Álomgyárba, hogy legféltettebb ambícióikat valóra váltva a szórakoztatóipar ászai legyenek. Jelentős részük azonban pár hónapon belül feladja és hazamegy. Az L.A. Complex – Hollywoodi álmok első évada feltörekvő színészek, kőkemény rapperek és csetlő-botló humoristák útját követi. Itt csak azok válhatnak sztárokká, akik keményen megdolgoznak a sikerért!


A sorozat hősnője, bizonyos Abby Vargas mindössze egy táskával a vállán érkezik a modern popkultúra hadszínterére. Se pénze, se kapcsolatai, így csupán abban bízhat, hogy tehetsége messzire repíti és ő lehet a következő Megan Fox. Egyik legjobb barátja Nick Wagner, stílusát kereső, kezdő humorista, Tariq Muhammad pedig a zeneipar labirintusából keresi a kiutat.

De hogy mi köti össze a fiatalokat? Amellett, hogy vállvetve küzdenek azért, hogy befussanak, dohos hotelszobáikból kilépve a Sunset Boulevardon végiglibegve mindannyian új emberekké lesznek. Énekesekké, balerinákká, önpusztító írókká. Az L.A. Complex lerántja a leplet a nyugati világ ámításáról, amikor pedig a függöny mögé nézünk, nem látunk mást, mint hús-vér emberek körvonalait. Akik azon vannak, hogy többször keljenek fel, mint amennyiszer elbuknak.

„Végre egy olyan sorozat, ami Hollywood valódi arcát mutatja be! Itt nincs fölösleges csillogás és népámítás. A karakterem, Raquel emberi oldalába szerettem bele először, aki fiatal korában egy sikerprodukcióban ismertette meg magát a világgal, most azonban ismét elölről kell kezdenie mindent. Ügynököt szerezni, és egy közepesen felkapott filmben szerepet kapni korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolná az ember. Főleg, ha még a büszkeségeddel is szembe kell nézned először.” – mondta Jewel State, aki az L.A. Complex – Hollywoodi álmok hisztérikájához hasonlóan huszonévesen élte fénykorát, amikor a Csillagkapu: Atlantiszban szerepelt.

Persze aki keményen dolgozik, azt a siker sem kerüli el, mondta Jonathan Patrick Moore, aki a frissen tévésztárrá avanzsált, Ausztráliából érkezett Connor Lake-t alakítja. „Látszólag Connornak mindene megvan, ami csak a sikerhez kell. „Jóképű, dögös akcentusa van, mégis cipelnie kell azt a bizonyos keresztet, hiszen a rivaldafényen kívül még nem birkózott meg a családi gondjaival. Most, hogy az MTV-nek hála világszerte bemutatkozik a produkció, mindenki láthatja majd, kik mozgatják valójában az Álomgyárat.”

L.A. Complex – Hollywoodi álmok, április 21-től, 20:25-kor az MTV-n!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése