2017. november 21., kedd

Újra Tetoválók Éjszakája Budapesten

150 ajándék tetoválás és 100 ajándék piercing is várja a vendégeket december 2-án, az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Tetoválók Éjszakáján, ahol idén a képregények világába kalauzolják el a fesztivál látogatóit.

A nemzetközi szinten komoly presztízzsel bíró rendezvénynek újfent a Dürlin és a Dürer kert ad majd otthont december első szombatján. Az eseményen több mint száz tetováló, köztük számos elismert művész próbál meg ajándékmintákkal örömet szerezni az érdeklődőknek. 



tetoválók a szervezőkkel közösen ingyenes tetoválásokat sorsolnak majd ki, így az érvényes jeggyel rendelkező vendégek automatikusan esélyessé válnak, hogy a művészek által hozott minták egyikét a testén lássa viszont. Mi több, a 150 tetoválás mellett 100 ajándékpiercing is gazdára talál majd.

Tetoválók Éjszakáján garantáltan jól szórakozik majd mindenki, hiszen két színpadon összesen tíz koncerttel és változatos programokkal várják a látogatókat a házigazdák.

Az este során többek közt olyan előadók lépnek fel, mint Sub Bass Monster, az Apey&Pea, a Lóci játszik, a USEME, a THE HELLFREAKS, az AWS, az Esti Kornél, a Madison Paradox, a STUBBORN és az AK26.

Jegyek elővételben már kaphatók több budapesti tetoválószalonban és a Playersroom üzleteiben is, de online is megvásárolhatók az Eventim hálózatában. Minden lényeges információ naprakészen megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

Jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/tetovalok-ejszakaja-2017-budapest-duerlin-duerer-kert-462218/event.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése