2013. július 10., szerda

Extrém próbatétel várt a sztárokra

Már megszokhattátok tőlem, hogy szeretek hírt adni izgalmas, kalandos, olykor extrém sportos eseményekről is, illetve örömmel írok álmok beteljesüléséről is. Mindezek megtalálhatók a lent olvasható sajtóanyagban, sőt, eddig még nem látott képeket is felfedezhettek két sármos magyar sztárpasiról. Mi kell még, Csajok?! :-))))

Szuperjárgányokkal csapott össze Müller Attila és Torres Dani

Müller Attila élete álma teljesült a levegőben, Torres Dani pedig sportautóval gyorsult – műrepülőn, versenykamionban és versenyautóban mérték össze erejüket. Nem mindennapi versenyen vehetett részt navigátorként Müller Attila és Torres Dani; teljesen különböző járműtípusban küzdöttek meg egymással.

Müller Attila már rutinos pilótának számít, de műrepülőhöz még nem volt szerencséje. Nádas Tamással, az elmúlt évek legsikeresebb műrepülőjével, Európa-bajnoki aranyérmes és négyszeres magyar bajnokkal emelkedett a levegőbe.

„Imádom a sebességet és az extrém helyzeteket, most egyszerre mindkettőben részem volt. Nádas Tamás műrepülő bajnok barátommal már régóta terveztük, hogy egyszer közösen repülünk, de sosem tudtuk megszervezni.. Most egymástól függetlenül sikerült mégis megvalósítani a tervet, és állíthatom: életem egyik legnagyobb élménye volt! Leginkább az a figura, amikor alig néhány méterre a földtől, fejjel lefelé az autókkal szemben haladtunk. Bár lehet, hogy Tamás nem örült nekem annyira, ugyanis többször kiabáltam a gépen. Na, nem a félelemtől, hanem az extázistól” – meséli lelkesen Müller Attila.


Minden idők legfiatalabb kamionversenyzője, Major Benedek az OXXO Racing Team versenykamionjával szállt ringbe. A pilóta a legutóbbi, nogarói versenyen első helyen ért célba, élete első kamionos futamgyőzelmét aratva. A mágikus 12-es rajtszámú kamion a kiskunlacházi aszfaltcsíkon is kiválóan helytállt.

Torres Dani a Lotus Eastern European Cup egyik versenyautójával l indult a megmérettetésen. A pilóta, Burkus Egon nem kímélte a zenészt, a maximumot hozta ki a mezőny legkisebb autójából. „Szeretem az autókat és az autóversenyeket, de ez idáig nem volt szerencsém ennyire közelről megismerni egyetlen járgányt sem. Őrületes élmény volt, legszívesebben ki se szálltam volna az autóból! Meglepett az összecsapás eredménye, ugyanis azt gondoltam: a repülő mellett esélye sincs a másik két versenyautónak, de tévedtem. Három számban mértük össze a járgányok erejét, és abszolút kiegyenlített lett a végeredmény, hiszen minden számot más-más nyert meg, tehát mindenkire jutott egy győzelem” – újságolta Torres Dani.


A GFS Racing Team versenyautója felvette a versenyt Benedek kamionjával, valamint Tamás repülőgépével is. A rendkívül izgalmas verseny egyben edzés is volt a résztvevők számára, hogy a következő, éles bevetésre készüljenek.

Major Benedek és az OXXO Racing Team csapata a soron következő, július 6-7-i, ausztriai A1 Ringen megrendezendő kerülő Kamion EB futamra, Burkus Egon és a Lotus az augusztus 23-25-i, Lotus kupára, Nádas Tamás pedig az augusztusi EB-re és az októberi VB-re készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése