2014. július 23., szerda

Bobozzunk a Bakonyban!

Ki szereti a különleges sportolási lehetőségeket? És ki szereti a bobot? Akkor van egy jó hírem: a Bakonyban modern bobpálya nyílik, amelyen egyszerre akár 20 kocsi is száguldhat! Ez aztán a szuper hír, ugye? Nézzétek csak, mi mindent lehet tudni a pályáról: 


A legmodernebb bobpálya nyílik a Bakonyban

A Sobri Jóska Bakonyi Kaland- és Élménypark 2014. július 25-én, pénteken nyitja meg a nagyközönség előtt a legmodernebb technológiával készült 900 méter összhosszúságú bobpályáját, amelyen egyszerre 20 kocsival is száguldhatnak majd a kalandok szerelmesei.

A Sobri Jóska Élménypark az ország egyik legdinamikusabban fejlődő szórakoztató parkja folyamatosan újabb fejlesztésekkel bővíti játékainak sorát. Magyarország leghosszabb drótkötélpályája után most a legmodernebb bobpályát adják át a Bakony festői környezetében. A projekt megvalósításához a Reflex 2006 Kft, az élménypark üzemeletetője, államilag támogatott növekedési hitelt is igénybe vett, hogy a legújabb technológiával építhessék meg a közel 1 kilométer hosszúságú bobpályát, amelyen akár 20 kocsi is közlekedhet.

A kalandpark rendkívüli vonzerejét a szép természeti környezeten túl a több mint ötvenféle élményelemnek köszönheti, amellyel a családok minden tagja számára nyújtanak izgalmat, játékot és minőségi, aktív szórakozást. A park vezetősége abban bízik, hogy a beruházás tovább növeli a nemzetközi színvonalú élménypark vonzerejét a közép-magyarországi turisztikai régióban.

A fejlesztés nem áll meg, a bobpálya megnyitása után hamarosan újabb attrakciókkal és meglepetésekkel várják majd hazai és nemzetközi látogatókat.

További információt és a játékok részletes leírását itt olvashatjátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése