2014. július 2., szerda

Fotókon a legszexibb lábú sztárok

Mivel úgyis relatív, ki mit tart szépnek, következzen most egy olyan lista, amin vállalom, hogy elég szubjektív - legalább tudtok mivel vitatkozni. :))))

A legszexibb lábú sztárok között szerintem mindképp helye van Carrie Underwoodnak, nézzétek csak a lábait! Elképesztő edzésmunka van ezek mögött:


A másik vékony, de formás lábú kedvenc Blake Lively - sok kardióval, guggolással és lábemeléssel talán mi is elérhetnénk valami hasonlót. Talán.


Bar Refaeli lábai sem semmik - mondjuk ha annyit edzenénk, mint ő, biztosan ilyen virgácsaink lennének nekünk is, nem, lányok? ;-))))


Jennifer Lopeznek is "muszáj" itt szerepelnie - kimondottan tetszik, hogy nem olyan vékonyak a lábai, az összhatás mégis formás és nőies.


És végül, de nem utolsósorban: Cameron Diaz és virgácsai - ti mit gondoltok? :)



Tipp a sima lábakért: 
Ha szeretnél nyárra még szebb, még simább lábakat, akkor próbáld ki a Veet használtra kész hideggyanta szalagjait. Hogy miért? Mert használatuk egyszerű és gyors, mint a borotválás (felmelegíted a gyantacsíkokat a kezeddel, felsimítod a lábadra, majd egy gyors és határozott mozdulattal lehúzod). Az eredmény tartós, és egyre kevésbé fájdalmas - akkor sem kell megijedned, ha először gyantázol, mert menni fog, és a fájdalom nem olyan szörnyű, mint amit Mel Gibson imitál a Mi kell a nőnek? című filmben. :)

A Veet hideggyanta szalagjai többféle variánsban is elérhetőek, így alkalmasak a láb, a kar, az arc, a hónalj és a bikinivonal szőrtelenítésére is. Normál és érzékeny bőrön is használhatóak, szinte bárhol, ugyanis praktikus csomagolásuknak köszönhetően egy ilyen gyantacsomag a táskádban is elfér. Így nem kell aggódnod, ha lábaid reflektorfénybe kerülnek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése