2015. március 1., vasárnap

Itt a chocoMe Raffinée eddigi legrafináltabb ízösszeállítása

Ha visszajáró olvasó vagy, akkor biztosan számodra sem titok, hogy a chocoMe csokik rajongója vagyok. A kezdetektől figyelem a márka útját, velük örülök a sikereiknek, és természetesen örömmel és boldogsággal kóstolom újabb és újabb termékeiket. Mert szerencsére mindig kitalálnak valamit. A legújabb, immáron hetedik Raffinée specialitásukról nemrég sajtóanyagot küldtek, amit most nektek is megmutatok. Olvassátok, és persze a videót is nézzétek meg a végén! :)

Az eddigi legrafináltabb ízösszeállítással mutatkozik be a chocoMe legújabb íze

Legújabb termékfejlesztésünkre szintén rengeteg időt szántunk, hogy a legtökéletesebb alapanyagokat gyűjtsük össze. A méltán világszerte híres avolai mandulaszemek, a legnemesebb kakaóbabokat felhasználó francia Valrhona csokoládé készítő vállalat lehengerlő ízű 40% kakaótartalmú tejcsokoládéja, valamint a már-már szinte bódító illatú, lenyűgözően intenzív ízű tonkabab nemes keverékét állítottuk össze.

A chocoMe drazsékülönlegessége, a Raffinée immár a hetedik különleges ízvilágú kreációval, a tonkababos tejcsokoládéval bevont avolai mandulával jelentkezik. „A málnás Raffinée-val szerzett londoni Great Taste Awards ezüstérmünk, valamint a mogyorós Raffinée ezüstérme az International Chocolate Awards világbajnokságán újabb megerősítést jelentettek számunkra, hogy jó úton járunk ezzel a termékkategóriával. A versenyek után kiemelt figyelem irányult ránk, amit egy formabontó összeállítással akartunk megragadni.” - mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa.

Az új kreáció különlegességét a méltán világszerte híres avolai mandulaszemek, a chocoMe-nél most debütáló, a francia Valrhona csokoládégyártó vállalattól érkező Mariage de Grand Crus 40% tejcsokoládé és a különlegesen összetett ízvilágú tonkabab triója adja.

A francia Valrhona csokoládé készítő vállalat 40%-os kakaótartalmú, különleges tejcsokoládéja az Egyenlítő mentén termesztett Forastero típusú kakaóbab, krémes tej, nádcukor és leheletnyi maláta házasságából született. Lehengerlő kakaóíz keveredik benne az intenzív karamellás zamatokkal, és egy csipetnyi vaníliával.

A finomra őrölt tonkabab gazdag illat- és ízvilága egyszerre idézi a vaníliát, a fahéjat, a szegfűszeget és a mandulát, a tejcsokoládéval keveredve pedig annak a lágyságát domborítja ki. Ebbe az örvénylő ízkohóba merülnek alá a szicíliai Avola-ból származó pörkölt mandulaszemek, amiket a fürdőzés után kakaóporban hempergetünk meg.

A tonkababos tejcsokoládéval bevont manduladrazsék ízvilága a magukban is komplex összetevőknek köszönhetően egészen különleges: az egyes „héjaknak” köszönhetően más-más ízek dominálnak fogyasztás közben. Először a porított kakaó zamata dominál, majd a mindent elsöprő bódítóan tonkababos fűszerezésű tejcsokoládé tör magának utat, amit a ropogós avolai mandulaszemek kavalkádja söpör el, majd hagy maga után egy hosszan megmaradó, kellemesen fűszeres aromát.

További információ:

www.chocome.hu

A Raffinée image filmjét pedig itt nézhetitek meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése