2015. április 23., csütörtök

Szülést segítő gélben bízik Hargitai Bea

Ti tudtátok, hogy van olyan, hogy szülést segítő gél? Vagy esetleg próbáltátok már? Ha igen, kérlek, meséljetek róla, mert ha hasznos, én is elgondolkodom a beszerzésén - persze csak majd akkor, ha eljön az ideje. ;) Addig is Hargitai Bea mesél a várandósságról - íme a friss sajtóanyag. :)


Hargitai Bea: "Igazi nyelvzseni lesz a kis Jason"

Hargitai Bea bombaformában várja a legifjabb családtag érkezését. A csinos kismama nagy gondot fordít az előkészületekre, rendszeresen edz, jár pilates-re és egy szülést segítő gélt is bevet, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

"Teljesen természetesnek élem meg ezt az időszakot. Azon kívül, hogy a pocakom szépen növekszik, és néhány kilóval többet mutat a mérleg, nem érzek óriási változást. Igyekszem még egészségesebben táplálkozni, sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok, és edzeni is rendszeresen járok, hogy formában tartsam magam. Sokat beszélgettem várandós nőkkel, anyukákkal és szakértőkkel, hogy hogyan érdemes készülni. Ezeket összevetve úgy látom, a dolgok mindig máshogy alakulnak, mint, ahogyan azt a mamák-papák nagy gonddal eltervezik, de annyi már biztos, hogy egy olyan speciális szülést segítő gél lesz segítségemre, amely megkönnyíti, hogy a baba könnyebben jusson át a szülőcsatornán, miközben védi a hüvelyfalat és a gátat a sérüléstől, biztonságosabbá téve a szülést. A Gynotal mellett persze a férjem is támaszt nyújt majd - mosolyog Bea, aki próbál igazi "lazamamiként" teljesíteni az új szerepkörben.

"Lelkileg sokkal nagyobb hatással van rám a terhesség, alapvetően is egy érzékeny nőnek tartom magam és a várandósságom ideje alatt ez csak fokozódott. Egyébként nagyon gyorsan telik ez az időszak, már csak néhány hét és a karjaimban tarthatom a kis Jasont. Bízom az ösztöneimben, szerintem jó anya leszek - mondja lelkesen Bea, aki már teljesen berendezett szobával, és új babaruhákkal várja a legifjabb családtagot.

Beának nem teljesen új az anyaszerep, ugyanis férjének, Davidnek van két lánya, így a harmincegy éves egykori playmate már belekóstolhatott a gyermeknevelés örömeibe. Bea, férjével Prágában él, azonban Budapesten fogja világra hozni az új jövevényt.

"Mindenképpen itthon szülök majd, már minden elő van készítve. Izgatottan várom, hogy végre megismerjem a csöppséget, eddig csak úgy röpült az idő, de így a vége felé egyre nehezebb kivárni a nagy pillanatot. A kis Jason minden bizonnyal nyelvzseni lesz: a magyar mellett férjemtől az angolt sajátíthatja el, és Prágában a testvérei révén a cseh nyelvvel is megismerkedik majd" - nevet Bea.

Forrás: Just Creative
Fotó: www.konnyebbszules.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése