2015. július 30., csütörtök

Szeretnéd, hogy a Magna Cum Laude a Te otthonodról énekeljen?

Bizony, amit a címben olvashatsz, az valósággá válhat, ugyanis a Magna Cum Laude új kezdeményezésének értelmében most bárki pályázhat arra, hogy az együttes dalt írjon a számára legkedvesebb település szépségeiről.

A zenekar nemrég Gyula szépségeit öntötte dalba, de most egy hazai sörmárkával közösen elhatározták, hogy ősszel egy új szerzeménnyel kedveskednek rajongóinak - arra kérik az őket kedvelőket, hogy küldjenek képeket, videókat saját szülő vagy lakóhelyükről és mutassák be miért az a hely számukra a legjobb otthon.

Ha valaki kedvet kapott arra, hogy szülő-, lakóhelye szerepeljen a Magna Cum Laude Legjobb otthon dalában, akkor a pályázati anyagokat, képeket és videókat a www.aranyfacansor.hu/alegjobbotthon oldalra tölthetik fel az, ahol további információ és játékszabályzat is elérhető. Az öt legjobb pályaművet a Magna Cum Laude tagjai választják ki augusztus végén – ezekből pedig egy közös dal készül majd a közeljövőben.

Kezeket fel, "ki az, aki mégis"... jelentkezik? :)

2 megjegyzés:

  1. felteszem, az én jelenlegi lakóhelyem nem játszik, pedig de szép lenne ... mindenütt jó, de Kelet-Kongó...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sosem lehet tudni... ;) :) az biztos, hogy a "párduc, oroszlán, gorilla" már nem játszhatna náluk a szövegírásban... ;-)))

      Törlés