2015. november 26., csütörtök

Íme, az AVON top 5 terméke 2015-ből

Ez az év is hamarosan véget ér. Ilyenkor minden ünnepi pompába borul és megkezdődik a lázas karácsonyi készülődés. Így van ez az AVON háza táján is, hiszen a decemberi katalógus is szebbnél szebb dolgokat rejt magában, melyekkel nem csupán magadat örvendeztetheted meg, hanem családtagjaidat, barátaidat is meglepheted egy-egy gondosan kiválasztott ajándékkal.

"Az év végéhez közeledve érdemes azonban egy pillanatra megállni és végiggondolni, hogy mi minden történt az évben. Mi is így tettünk és összegyűjtöttük Nektek a 2015-ös év számunkra legkedveltebb bevezetéseit, melyek tovább gazdagították az AVON sokszínű kínálatát" - írják újdonságaikról szóló levelükben. Lássuk, melyek ezek a termékek!

A top 5-be bekerült 2015-ös kedvencek a következők:

1  Nutra Effects termékcsalád
Hogy miért szerettük? Mert egy olyan termékpalettával bővült az AVON arcápolási vonala, amihez eddig nem volt fogható az AVON kínálatában. Az aktív összetevőket tartalmazó, parabén-, ftalát, és színezőanyagmentes termékcsaládok az érzékeny bőrűek számára jelentenek megoldást, korosztálytól és bőrtípustól függetlenül.

2  Indulgence rúzsok
Hogy miért szerettük? Mert hamisíthatatlan, tiszta színei és könnyű, hidratáló formulája felüdülést jelent az ajkaknak, legyen tél vagy nyár.

3  Magic Effects körömlakkok
Hogy miért szerettük? Mert a folyamatosan bővülő Magic Effects körömlakk palettával otthon is csodálatos köröm-költeményeket tudunk készíteni magunknak a számos textúrájú, fényű illetve különböző hatású lakkok segítségével.

4  Big and False Lash szempillaspirál
Hogy miért szerettük? Mert néhány egyszerű mozdulattal valóságos műszempilla hatást érhetünk el vele, mely igéző, drámai külsőt kölcsönöz tekintetünknek.

5  Attraction parfümpár
Hogy miért szerettük? Mert a két parfüm által megtapasztalhattuk a csábítás valódi erejét. A férfi- és női illatpárok ugyanis szinte mágnesként vonzzák egymást, miközben kölcsönösen megigézik az ellenkező nem érzékeit.


Forrás: Avon / Well PR

U.i.: Hangolódj az ünnepekre az Avon klasszikus termékeivel, melyeket most új köntösbe "öltöztetve" vásárolhatsz meg, mint például az  Ideal Flawless mattító kőpúdert, vagy válassz egy kényeztető habfürdőt kínálatukból. Nem fogod megbánni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése