Mogyoró a négyzeten –
új Raffinée ízt alkotott a chocoMe
A chocoMe
drazsékülönlegessége, a szőkecsokoládés Raffinée
legutóbb a világ legrangosabb szakmai csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards
megmérettetésen kapta meg a világ
legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet – aranyérmet szerzett. Komoly
figyelem irányult az angyalföldi csokoládémanufaktúrára,
hogy mi lesz a következő nagy dobás.
„Az új, immár nyolcadik Raffinée íz megalkotásánál nemcsak
emiatt volt nehéz dolgunk: a Piemonte-i mogyorót
- amelyet a világ legfinomabbjának tartanak - akartuk még különlegesebbé tenni
úgy, hogy az eredeti, jellegzetesen krémes és lágy ízét megőrizzük.” – mondta
el Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa.
Hosszas kísérletezés után nyerte csak el végleges formáját a
kreáció középpontjában lévő mogyorót körülölelő csokoládéhéj, amely összetett,
izgalmas alapanyagokból áll össze: mogyorós
tejcsokoládé és őrölt etióp Harrar kávészemek buja keverékéből.
A Valrhona
különleges mogyorós csokoládéja az új kreációval mutatkozik be a chocoMe-nél: mogyoró,
krémes tej és páratlan minőségű csokoládé tökéletes harmóniáját kínálva. Ezt a
csokoládémasszát „sűrítik” a 2000 méterrel a tengerszint felett termő,
különösen édes, rendkívül intenzív Harrar kávékülönlegesség őrölt
kávészemeivel, majd ebbe a kivételesen gazdag ízvilágú fürdőbe mártózik meg a Piemonte-i
mogyoró.
Mogyorós-tejcsokoládéval
és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró
Selymes mogyorómasszával és finomra őrölt Etióp Harrar
arabica kávészemekkel hangoltuk páratlanul harmonikus kreációvá a krémesen lágy
tejcsokoládét. Ebbe az izgalmas csokoládéfolyam ölelésébe zártuk a világ
legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyorót.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése