2016. február 19., péntek

Mogyoró a négyzeten a chocoMe újdonságában

Mogyoró a négyzeten – új Raffinée ízt alkotott a chocoMe

A chocoMe drazsékülönlegessége, a szőkecsokoládés Raffinée legutóbb a világ legrangosabb szakmai csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards megmérettetésen kapta meg a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet – aranyérmet szerzett. Komoly figyelem irányult az angyalföldi csokoládémanufaktúrára, hogy mi lesz a következő nagy dobás.

„Az új, immár nyolcadik Raffinée íz megalkotásánál nemcsak emiatt volt nehéz dolgunk: a Piemonte-i mogyorót - amelyet a világ legfinomabbjának tartanak - akartuk még különlegesebbé tenni úgy, hogy az eredeti, jellegzetesen krémes és lágy ízét megőrizzük.” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa.

Hosszas kísérletezés után nyerte csak el végleges formáját a kreáció középpontjában lévő mogyorót körülölelő csokoládéhéj, amely összetett, izgalmas alapanyagokból áll össze: mogyorós tejcsokoládé és őrölt etióp Harrar kávészemek buja keverékéből.  

A Valrhona különleges mogyorós csokoládéja az új kreációval mutatkozik be a chocoMe-nél: mogyoró, krémes tej és páratlan minőségű csokoládé tökéletes harmóniáját kínálva. Ezt a csokoládémasszát „sűrítik” a 2000 méterrel a tengerszint felett termő, különösen édes, rendkívül intenzív Harrar kávékülönlegesség őrölt kávészemeivel, majd ebbe a kivételesen gazdag ízvilágú fürdőbe mártózik meg a Piemonte-i mogyoró. 

Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró

Selymes mogyorómasszával és finomra őrölt Etióp Harrar arabica kávészemekkel hangoltuk páratlanul harmonikus kreációvá a krémesen lágy tejcsokoládét. Ebbe az izgalmas csokoládéfolyam ölelésébe zártuk a világ legfinomabbjának tartott Piemonte-i mogyorót.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése